(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö Turkuun / Oy Pågen Ab
S&S Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2018

Oy Pågen Ab on leipomoalan tuotteita maahantuova, myyvä ja markkinoiva yritys. Olemme osa yhtä Pohjoismaiden suurinta leipomoalan konsernia. Pågenin tuotteita olemme saaneet nauttia Suomessa jo vuodesta 1969 lähtien. Lisätietoja yrityksestä: www.pagen.fi.

Haemme

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Turkuun.

Toimit omalla alueellasi päävastuullisena ja asiakkaiden kiinnostavana kumppanina. Edistät myyntiä ja kehität omaa tuotekategoriaasi. Tarjoat kaupan asiakkaillesi tunnettujen brändituotteiden lisäksi selkeää lisäarvoa osaamisesi ja innovatiivisuutesi ansiosta.

Aiempi työkokemuksesi takaa sen, että puhut jo valmiiksi kauppiaiden kanssa samaa kieltä. Sinulla on näkemystä kaupan alan lainalaisuuksista ja tavararyhmähallinnasta. Tiedät, että kentällä liikkuminen on sinulle työn suola. Kommunikoit suomen lisäksi englanniksi tai ruotsiksi. Lisäksi arvostamme energistä, myyntihenkistä ja oma-aloitteista asennettasi.

Me leivomme suurella sydämellä. Rakkaus leipomiseen näkyy niin raaka-aineiden valinnassa, itse leipomisessa kuin myös myynnissä. Tervetuloa mukaan ammattitaitoiseen tiimiimme! Tarjoamme sinulle uuden oppimista ja joustavan työskentely-ympäristön.

Lisätietoja tehtävästä antaa kenttämyyntipäällikkö Risto Vuolle ma 8.1. klo 15 - 17, puh. 040 849 8405, ja muina aikoina S&S Consultingissa Vivi Stening, puh. 0500 773 755.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme alla olevan linkin kautta viimeistään 14.1.2018. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus. Liitä lomakkeeseen myös hakemuksesi ja CV.