(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö - Turku
VTA Tekniikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018
VTA Tekniikka Oy on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston nostolaitteiden ja kuormatilan lämmönsäätölaitteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä niiden asennus-, varaosa- ja huoltopalveluihin. Tuotevalikoimaamme kuuluvat PALFINGER-kappaletavaranosturit, PALFINGER Epsilon-puutavaranosturit, PALFINGER Palift-koukkulaitteet, PALFINGER MBB-takalaitanostimet, PALFINGER Crayler-ajoneuvotrukit sekä THERMO KING -lämmönsäätölaitteet kuorma- ja pakettiautoihin sekä perävaunuihin. Lisäksi yritys tarjoaa lisäakselistoja ja kuorma-autoissa tarvittavaa erikoistekniikkaa. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla ja Pirkkalassa. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 27M€ ja palveluksessamme on 80 henkilöä. Kuulumme Motoral-konserniin.     

ETSIMME LÄNSI-SUOMEN ALUEELLE VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN PALFINGER - ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

Aluemyyntipäällikkö vastaa VTA Tekniikan tuotteiden myynnistä pääsääntöisesti Länsi-Suomen alueella.

 

Työtehtäviisi kuuluvat olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen sekä potentiaalisten asiakkaiden tunnistaminen ja yhteistyön rakentaminen. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, kuorma-automyyjien, yhteistyökumppaneiden ja muun myynti- ja huolto-organisaation sekä teknisen tuen kanssa tuottaen loppuasiakkaille heidän tarpeitaan vastaavia laite- ja palvelukokonaisuuksia.

 

Toivomme sinulta mielellään muutaman vuoden kokemusta teknisen alan myyntitehtävistä sekä kuormankäsittelylaitteiden ja -alan tuntemusta. Omaat tehtävään soveltuvan teknisen tai kaupallisen koulutuksen. Olet haasteita pelkäämätön, tekniikasta kiinnostunut, oma-aloitteinen ja sinnikäs myyjä, jolla on jo näyttöjä b-to-b -myynnistä. Viihdyt liikkuvassa työssä ja nautit myyntityöstä asiakasrajapinnassa. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja pyrit löytämään uusia ratkaisuja ja vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, englannin ja ruotsin kielitaito on eduksi tehtävässä. Työ edellyttää jonkin verran matkustusvalmiutta.

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen työtehtävän, ammattitaitoisen tiimin tuen sekä laadukkaat työvälineet.

 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anu Marttila, puh. 050 572 5188 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9.00 - 15.00 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.4.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi