(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö tekniseen myyntiin
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018
Sarlin Oy Ab on teollisen paineilman, automaation sekä ympäristöystävällisen energiateknologian edelläkävijä. Uskomme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, jotka perustuvat avoimuuteen ja molemminpuoliseen luottamukseen.

Haemme nyt joukkoomme ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Itä-Suomen alueesta.
Tehtävässäsi vastaat paineilmaratkaisujen ja -järjestelmien myynnistä alueesi teollisuusasiakkaille ja tuotat heille parhaat mahdolliset ratkaisut liiketoimintansa tueksi.
Alueella on vahva asiakaspohja, mutta odotamme sinulta aktiivista otetta myös uusien asiakassuhteiden kartoittamiseen ja käynnistämiseen. Työ sopii myyntityön haasteista nauttivalle henkilölle, jolle asiakkaan menestyminen ja räätälöidyt palveluratkaisut ovat tärkeitä. Huomioit asiakkaasi tarpeet ja tuotat ratkaisuillasi asiakkaalle tärkeää lisäarvoa.
Tehtäväsi sisältää:

• Kokonaisvastuun nimetyistä asiakkuuksista ja myyntitavoitteiden saavuttamisesta
• Nimettyjen asiakkuuksien konsultoiminen ja asiakkuussuhteiden kehittäminen
• Luot palveluratkaisuja asiakkaidesi toiminnan edistämiseksi
• Myyntiprojektien läpivieminen
• Aktiivinen uusien asiakkuuksien hakeminen

Työssä menestymisessä edesauttaa soveltuva koulutus tekniseltä alalta, jonka lisäksi olet jo kannuksesi hankkinut vähintään muutaman vuoden aikana teollisen myynnin parissa. Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla, ja pystyt keskustelemaan sekä hyödyntämään myynnin materiaaleja englannin kielellä. Markkinoinnissa ja myynnin edistämisessä sinua tukee tehokas markkinointiorganisaatio. Työsi sisältää matkustamista. Asemapaikkasi on neuvoteltavissa asuinpaikkasi mukaan, yrityksen päätoimipaikka on Vantaalla. Alueenasi tulee olemaan Keski-Suomi, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Etelä- ja Pohjois-Savo sekä Etelä- ja Pohjois-Karjala.

Meillä sinulla on mahdollisuus laajentaa ammatillista osaamistasi, jonka lisäksi tarjoamme kattavat koulutus- ja perehdytysjaksot tuotteisiimme sekä tukea työhösi myös matkan varrella.

Olisiko tämä sinun tuleva työsi? Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 18.6.2018 mennessä, huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Ensimmäiset haastattelut suoritamme viikoilla 25 ja 26.
Lisätietoja tehtävästä antaa Sarlin Oy:n Myyntipäällikkö, Jari Peltonen, p. 040 500 3738.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Search & Selection Personalhusetin kanssa

Search & Selection Personalhuset on johdon, esimiesten ja asiantuntijoiden rekrytointi- ja konsultointipalveluihin keskittynyt tiimi. Varmistamme ehdokkaan ja työnantajan yhteensopivuuden jo aikaisessa vaiheessa ja seuraamme onnistumista pitkälle tulevaisuuteen. - Oikea haaste oikeaan aikaan.