(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö / tekninen myyjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Haemme asiakkaallemme Satatekniikka Oy:lle aluemyyntipäällikköä/teknistä myyjää Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueelle.

Satatekniikka Oy toimii hydrauliikan, pneumatiikan sekä kone- ja laiteasennusten parissa valtakunnallisesti. Yritys on erikoistunut mm. suunnitteluun, valmistukseen, kunnossapitoon sekä varaosamyyntiin.

Työnkuvaus:
Työtehtävänäsi on vastata Satatekniikan Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueen myynnistä ja asiakkaista. Työnkuvaasi kuuluvat asiakaskäynnit, myyntityö toimipisteessä sekä asiakkaan tiloissa, projektien hoito alusta loppuun ja asiakkuuksien kehittäminen. Työpiste sijaitsee Porissa, mutta työtä tehdään pääasiassa kentällä teollisuuden ympäristöissä. Työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille.

Työssä menestyminen edellyttää:
Sinulla on käytännön kokemusta kunnossapitotöistä, mielenkiintoa hydrauliikkaa kohtaan ja alan koulutus. Olet tuloshakuinen, palvelualtis, joustava ja sopeutuvainen.

Tarjoamme sinulle:
- mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa yrityksessä
- kilpailukykyisen palkan
- mahdollisuuden kehittyä ja kehittää yrityksen toimintaa
- hyvän perehdytyksen ja asiantuntevan joukon ympärillesi.

Hakuprosessi:
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään Satatekniikan kanssa. Kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta.

Hae paikkaa rohkeasti!

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650