(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö Talliosakkeelle
Talliosake

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Etsimme kaikkien aikojen huippumyyjää unelmatiimiimme.

Me Talliosakkeella haluamme tarjota piinkovalle myyjälle upean työpaikan!

Talliosake tekee korkeatasoisia tilakokonaisuuksia kolmelle eri pääkohderyhmälle: yrityksille, kuluttajille ja sijoittajille. Tehtävänäsi on myydä tiloja niin uusille kuin vanhoille asiakkaillemme Etelä-Suomen talousalueella työnimikkeenä ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ.

Myyntityö on yrityksemme tärkein tehtävä, jonka vuoksi työpanostasi arvostetaan ja se myös näytetään. Myyjistämme pidetään hyvä huoli niin henkisesti kuin fyysisestikin erilaisten koulutusten ja sparrausten avulla. Uskomme vahvasti siihen, että hyvä vireystaso tukee myyjän onnistumista ja pitää fiiliksen korkeana. Meidän tavoitteemme on mahdollistaa sinun unelmasi toteutuminen.

Haussa myyjä, joka arvostaa asiakkaita ja pitkiä asiakassuhteita. Emme etsi kaiken osaavaa myyjää – haemme sellaista, joka on tehnyt menestyksekkäästi myyntityötä jo jonkin aikaa, ja jolla on valtava halu kehittyä ja oppia lisää.

Meillä työnteossa vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä: oleellista ei ole se, että olet kahdeksasta neljään töissä, vaan se, että hoidat sen, mitä sovitaan. Aluemyyntipäällikkönä raportoit suoraan myyntijohtajalle. Meillä huippumyyjälle maksetaan huippupalkka. Jotain oleellista yrityksestämme kertoo se, että useat huippumyyjät ovat halunneet liittyä joukkoomme viime vuosien aikana ympäri Suomen.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715 tiistaina 6.8. klo 13. - 15.00 sekä maanantaisin 12.8. ja 19.8. klo 13.00 - 16.00.