(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö, Suomen Rakennuskone Oy, Uusimaa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020
Oletko kokenut konemyynnin ammattilainen, joka etsii uusi haasteita? Etsimme asiakkaallemme Suomen Rakennuskone Oy:lle myyntihenkistä ja osaavaa aluemyyntipäällikköä liikkuvaan työhön! Mikäli sinulla on kokemusta konemyynnistä ja infra-alasta, sekä palava into tehdä kovaa tulosta, saatat olla etsimämme henkilö. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Aluemyyntipäällikkönä tulet toimimaan Uudenmaan alueella ja tehtäviisi kuuluvat asiakasportfoliosta huolehtiminen, sisältäen uusasiakashankintaa sekä olemassa olevien asiakassuhteiden hoitamista. Tehtävässä toimit itsenäisesti myynnin rajapinnassa ja vastaat tuotteiden myynnistä ja myynnin edistämisestä. Aluepäällikkönä toimit asiantuntijana kone- ja investointihankinnoissa ja neuvot tarvittaessa asiakkaita myös rahoitusasioista ja erilaisten rahoitusmallien sekä vakuutusratkaisujen löytämisessä. Vastaat myös tuotteiden toimitus- ja luovutusprosessista. Raportoit oman portfoliosi tuottavuutta sekä seuraat aktiivisesti markkinoiden kehitystä.

Tehtävä sopii sinulle, joka pidät työsi organisoimisesta itsenäisesti. Motivoidut työskentelystä asiakkaiden kanssa ja tuloksen tekemisestä. Tässä positiossa kaupallistekninen ajattelutapa on ehdoton valttikorttisi.

Tarjoamme


* Vakituisen työtehtävän, jossa on sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta
* Kilpailukykyisen pohjapalkan sekä kannustavan provisiopalkkauksen ilman ylärajaa
* Mukavan ja osaavan työporukan

TYÖNKUVA

* Asiakasportfolion hoitaminen
* Asiakastapaamiset, tuotteiden esittely ja myynti, sekä tarjousten tekeminen
* Asiakkaiden konsultointi investointihankinnoissa
* Toimitus ja luovutusprosessista vastaaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tähän tehtävään etsimme jo valmista konkaria, joka pystyy nopeasti ja lyhyellä perehdytyksellä aloittamaan työt. Toivomme sinulta jo tuloksellista näyttöä konemyynnistä maanrakennus tai infra-alalta. Sinulla on lisäksi hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot sekä itsenäinen, määrätietoinen ja tavoitteellinen työskentelyote. Olet myyntihenkinen persoona, jolla on korkea paineensietokyky sekä pitkäjänteinen asenne. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa. Tehtävä sisältää matkustamista, joten odotamme hakijalta matkustamisvalmiutta sekä B-ajokorttia.


* Tehtävään soveltuva tutkinto
* Usean vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
* Hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot
* Itsenäinen ja määrätietoinen työskentelyasenne
* Matkustusvalmiutta sekä B-ajokortti
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Työ on liikkuvaa. Toimisto sijaitsee osoitteessa Minttupelto 7, Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Suomen Rakenennuskone Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Suomen Rakennuskone Oy (SR-O) on 1992 perustettu maailman toiseksi suurimman maarakennus- ja kaivoskoneiden valmistajan Komatsun valtuutettu maahantuoja Suomessa. Maahantuonti meille merkitsee koneiden myynnin lisäksi osallistumista huollon sekä varaosa- ja varustepalvelujen kautta koneiden elinkaarikustannusten ja parhaan tuottavuuden suunnitteluun asiakkaidemme yhteistyökumppanina. Kumppanuuteen kuuluu konehankinnan ja jälkipalveluiden lisäksi erilaisten rahoitusmallien ja vakuutusratkaisujen löytäminen asiakkaillemme. Koemme, että tuloksen teko on yhteinen asiamme.

Tuoteohjelmaamme kuuluvat myös Hamm-jyrät, Husqvarna-maantiivistäjät ja KVX- sekä Hensley-kauhat ja kauhojen kulutusosat. Suomen Rakennuskone Oy on yksi johtavista maarakennus-, materiaalinkäsittely- ja kaivoskoneiden sekä niiden kulutusosien toimittajista Suomessa.

Tutustu myös Facebook-sivuihimme