Aluemyyntipäällikkö sijoitusmyyntitiimiin Talliosakkeelle
Talliosake

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Etsimme Talliosakkeen kasvavaan ja energiseen myyntitiimiin tavoitteellista ja aktiivista

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

sijoitusmyyntitiimiin.

Talliosake toimii pienyrittäjien ja kuluttajien tilatarpeiden ratkaisijana tarjoten korkeatasoisia ja toiminnallisia tiloja. Visiona on rakentaa monipuoliseen tekemiseen soveltuvia tiloja, jotka lisäävät merkittävällä tavalla ihmisten elämänlaatua ja onnea sekä tukevat pienyrittäjien liiketoimintaa. Talliosakkeen voi ostaa omaksi, mutta asiakkaan haaveillessa tilasta, jossa voi keskittyä yrittämiseen tai harrastamiseen ilman pääoman sitoutumista, astuu kuvioon vuokraustoiminta ja sijoittajat.

Sijoitusmyyjänä vastaat Etelä-Suomen tilojen myynnistä niin uusille kuin vanhoille sijoitusasiakkaillemme. Työ keskittyy vahvasti ratkaisu- ja asiantuntijamyyntiin sekä asiakkuuksien hoitoon ja vaatii myyjiltämme niin nopeaa toimintaa kuin kykyä pitkäjänteiseen toimintaan.

Haluamme tiimiimme energisen tekijän, jolla on hyvä ymmärrys siitä, mitä menestyksekäs asiakkuuksien hoitaminen vaatii. Haluat hyödyntää jatkuvaa valmennustamme ja kasvaa yrityksen mukana. Luonteeltasi olet yrittäjähenkinen ja sinulla on intoa tarttua tulosvastuulliseen tehtävään. Odotamme, että sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot, hyvät arvot ja pidät liikkuvasta työstä. Myyjän oman aktiivisuuden lisäksi Talliosakkeella tehdään uusasiakashankintaa markkinoinnin ja viestinnän kautta, mutta toivomme, että innovatiivisena ja ratkaisukeskeisenä löydät myös uusia väyliä kohdata asiakkaita.

Toimialueesi on Etelä-Suomen myyntikohteet. Työ on liikkuvaa ja toivomme oman auton käyttömahdollisuutta. Tehtävässäsi työskentelet suoraan myyntijohtajan alaisuudessa.

Tarjoamme sinulle työn dynaamisessa tiimissä, jossa myynnin arvostus on huipussaan ja tavoitteellinen työote kunniassa. Käytössämme on ajanmukaiset työvälineet ja tarjoamme erittäin kilpailukykyisen kuukausipalkan. Saat myös erinomaisen tuotteen edustettavaksesi! Nyt sinulla on mahdollisuus työskennellä halutun tuotteen parissa, kovassa kasvussa olevassa yrityksessä.

Jos haluat olla osana huikeaa kasvutarinaa, lähetä ansioluettelosi palkkatoiveineen saman tien Baronan hakuväylää pitkin, sillä toivomme uuden Talliosakkeen aluemyyntipäällikön aloittavan tehtävässään jo elo-syyskuun aikana.

Halutessasi lisätietoja, tartu luuriin ja vakuuta jo puhelimessa, että tämä tehtävä on kuin sinua varten luotu. Lisätietoja antaa mielellään Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715 tiistaina 6.8. klo 13. - 15.00 sekä maanantaina 12.8. ja 19.8. klo 13.00 - 16.00.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1288688
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 050 505 7715 soittoajat ma 12.8. ja 19.8. klo 13.00 - 16.00
  • Sijainti: Vantaa, Helsinki, Espoo