(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö Seinäjoki
Mateko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Mateko Oy toimii maarakennuskonekaupan alalla maahantuojana, markkinointi- ja jälleenmyyntiyhtiönä. Yhtiön pääedustuksia ovat Euroopan suurimman maarakennuskoneiden valmistajan JCB:n tuotteet. Yhtiö on perustettu vuonna 1996, liikevaihto on 35 M€ ja henkilökuntaa on 50.

JCB-maarakennuskoneet edustavat alansa huippua, kuten Mateko Oy:kin yhtenä maailman parhaista JCB-maahantuojista. Laadukkaat ja luotettavat koneet ovat varma ja turvallinen valinta Suomen olosuhteisiin. Pidämme huolta asiakkaistamme ja heidän tuotteistaan. Olemme lähellä asiakasta - valmiina toimimaan.
Lisätietoja www.mateko.fi

Vahvistamme myyntitiimiämme ja haemme nyt ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Seinäjoen toimipisteeseemme vastaamaan oman alueensa konemyynnistä ja konevuokrauksesta

Aluemyyntipäällikkönä vastuullasi on aktiivinen konemyynti ja konevuokraus Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella. Pääpaino tehtävässä on uusmyynnissä ja työ vaatii aktiivista verkostoitumista asiakkaissa. Asiakkaasi toimivat ympäristö- ja kiinteistönhuollossa, maarakennuksessa, teollisuudessa, rakennusalalla ja maataloudessa. Liikut tottuneesti tämän kohderyhmän asiakkaissa ja osaat tarjota asiakkaalle hänelle sopivinta ratkaisua JCB:n laajasta konekannasta oheispalveluineen.

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta myyntityöhön ja asiakaslähtöistä otetta työskentelyyn. Myyntityö on sinun juttusi ja motivoidut onnistumisista ja tavoitteellisesta tekemisestä. Eduksesi katsomme aiemman kokemuksesi teknisestä myynnistä ja perusymmärryksen tekniikasta sekä kiinnostusta oppia edustamamme koneet. Työskentelyotteeltasi olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja hyvällä asenteellasi haluat viedä oman alueesi huipputuloksiin!

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävänkuvan alansa johtavien tuotteiden ja palveluiden myynnin parissa ja kannustavan työyhteisön kasvavassa organisaatiossa. Palkkauksena on kilpailukykyinen yhdistelmäpalkkaus pohjapalkka plus provisiot myynnistä. Halutessasi on mahdollisuus autoetuun. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähde hakuun mukaan jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi 5.11.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.