(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö Pohjois-Suomi, Pumppulohja Oy
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Pumppulohja on osa Lakers Group:ia, joka on Pohjoismaiden johtava vesipumppualan palveluyritys. Yhtiö on perustettu vuonna 2016 ja pääkonttori sijaitsee Oslossa. Yhtiöllä on 200 työntekijää Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa. Tehtävässäsi tulet työskentelemään OY PUMPPULOHJA AB:lla, joka on Suomessa tunnettu nimi pumppualalla jo vuodesta 1942. Yritys valmistaa ja markkinoi vesihuoltoon sekä teollisuuteen painesäiliöitä, vesipumppuja ja vesisuodattimia. Lisätietoja yrityksestä https://www.pumppulohja.fi/ ja http://lakers.no/en/home-2/

Haemme asiakkaallemme Pumppulohja Oy:lle Pohjois-Suomen alueelle ammattitaitoista

Aluemyyntipäällikköä

Tehtävässäsi vastaat Pumppulohjan tuotteiden myynnistä, asiakkuuksista, asiakassuhteiden hoitamisesta ja kehittämisestä sekä aktiivisesta uusasiakashankinnasta alueellasi. Asiakkainasi ovat Suomen kaivokset, isoimmat LVI-tukkurit ja asennusliikkeet. Työ edellyttää matkustamista ja aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin, varastolle, päämiehiin sekä huoltoon. Osaamisesi ja taustasi mukaan työnkuvaan voidaan sisällyttää myös esimiesvastuuta myyntitiimin osalta. Asemapaikka valitun henkilön asuinpaikan mukaan, esim. Oulu.

Etsimme ennen kaikkea itsenäiseen työhön kykenevää, aktiivista ja sosiaalisesti taitavaa myynnin ammattilaista, jolla on kykyä rakentaa ja ylläpitää pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita. Sinulla on halu tarjota asiakkaalle paras palveluratkaisu. Työskentelytyyliltäsi olet suunnitelmallinen ja aikaansaava.

Toivomme

  • soveltuvaa koulutustaustaa (esim. kaupallinen tai tekninen)
  • kokemusta b2b ratkaisumyynnistä
  • aiempaa kokemusta myynnin johtamisesta ja kehittämisestä
  • hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä
  • vastuullista ja tuloshakuista työskentelyotetta
  • asiakaslähtöistä ajattelua ja hyvää palveluasennetta
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • hallintaa keskeisimmistä järjestelmätyökaluista, ERP-järjestelmänä Monitor

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja kiinteän kuukausipalkan, hyvän mahdollisuuden työssä onnistumiseen laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisuiden avulla vakavaraisessa ja arvostetussa yrityksessä. Työskentelet mielenkiintoisien ja vaihtelevien työtehtävien parissa ja sinulla on organisaation täysi tuki ja mahdollisuus kehittää ja kehittyä.

Lisätietoja: Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas, juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi, puh. +358509134065.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.2.2020 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Saatamme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.