(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö Pohjois-Pohjanmaalle
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Henkilöstöpalveluiden ammattilainen, etsitkö uusia haasteita myynnin parista?

Etsimme työkaveriksemme ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Pohjois-Pohjanmaan / Kainuun alueelle. Toimipisteesi sijaitsee Oulussa.

Olemme yksi Pohjoismaiden suurimmista henkilöstöalan toimijoista ja autamme asiakkaitamme rakentamaan menestystarinoita Suomen rajojen sisällä ja niiden ulkopuolella. Vastaamme asiakkaillemme osaavien ja oikeiden henkilöiden löytämisestä - lyhyiksi ja pidemmiksi työjaksoiksi.

Meillä aluemyyntipäällikkö vastaa ensisijaisesti alueensa uusasiakashankinnasta. Lisäksi hän rakentaa olemassa oleville asiakkaillemme heidän tarpeitaan parhaiten palvelevan ratkaisun tarjoamalla kokonaisvaltaisesti henkilöstöratkaisujamme. Tehtäviin kuuluu myös työnantajamielikuvan jalkauttaminen sekä osallistuminen rekrytointi- ja asiakastapahtumiin. Työmme keskiössä on asiakas ja tekemisemme perustuu ratkaisukeskeisyyteen – haluamme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan heidän omat tavoitteensa. Pidämme sen minkä lupaamme.

Aluemyyntipäällikkömme ovat ammattilaisia asiakkaidemme henkilöstötarpeiden ratkaisemisessa. Meillä aluemyyntipäälliköillä on hyvä sidosryhmäverkosto, aiempaa kokemusta ratkaisumyynnistä ja tehtävään soveltuva koulutus. Kansainväliset asiakkaat palvelemme englannin kielellä. Työ sisältää matkustamista pääsääntöisesti oman alueen sisällä. Aluemyyntipäällikkö raportoi myyntijohtajalle.

Olemme yritys, jossa kehitetään työtapoja ja laajennetaan osaamista. Nautimme työstämme ja innostumme uusista haasteista. Arvostamme hyvää työyhteisöhenkeä ja työskentelemme pilke silmäkulmassa. Tämä työyhteisö tukee ja sparraa. Tätä kaikkea lupaamme myös sinulle! Viihdytkö sinäkin työyhteisössä, jossa puhalletaan aidosti yhteen hiileen ja iloitaan yhdessä onnistumisista?

Mikäli kiinnostuit, laita itsestäsi tietoa oheisen linkin kautta viimeistään 7.4.2019. Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä, otathan yhteyttä myyntijohtaja Tommi Hyyryläiseen, 040 170 3401 /tommi.hyyrylainen@personalhuset.fi (parhaiten tavoitettavissa 20.3.2019 klo 9:00-11:00 ja 26.3.2019 klo 12:00-15:00).


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.