(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö, Plastiroll Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aluemyyntipäällikköä vastaamaan Etelä-Suomen alueen myynnistä.


Asiakasyrityksemme Plastiroll Oy valmistaa kompostoituvia paperi- ja kartonkipohjaisia pakkausmateriaaleja sekä biohajoavia pakkauskalvoja ja pusseja. Plastiroll on biohajovilla Bioska-tuotteillaan alansa markkinajohtaja Suomessa, ja myös yksi Euroopan merkittävimmistä biohajoavien pakkauskalvojen ja pussien valmistajista. Yrityksen liikevaihto vuonna 2017 oli noin 32 miljoonaa euroa. Yritys työllistää noin 80 henkilöä.


Etsimämme aluemyyntipäällikkö tulee vastaamaan biohajoavien pussien ja kalvojen sekä muovisten pussien ja säkkien myynnistä jälleenmyyjille. Tulet vahvasti toimimaan jälleenmyyntiverkostojen kanssa, joten aiempi kokemus niiden parissa toimimisesta on ensiarvoisen tärkeää. Tiedät ja tunnet kuka jälleenmyyjistä toimii alueellisesti ja kuka taas toimii valtakunnallisesti koko Suomen alueella.

Biohajoavien pakkauskalvotuotteiden osalta aluemyyntipäällikkö tulee tekemään myöskin B2B-myyntiä teollisuuspuolelle. Tulet lisäksi olemaan mukana biohajoavien pakkauskalvojen koeajoissa.

Aluemyyntipäällikkö tulee saamaan vastuulleen valmiin asiakaskunnan. Luonnollisesti myös uusasiakashankinta kuuluu osana työnkuvaasi. Työ on hyvin pitkälti kentällä tapahtuvaa liikkuvaa työtä omalla myyntialueellasi Etelä-Suomessa, joten toivomme matkustusvalmiutta sen mukaisesti. 


Toivomme hakijoilta:

  • Aikaisempaa kokemusta B2B - myynnistä, jossa olet mielellään hankkinut kannuksesi siivousalaan liittyvien tuotteiden ja/tai palvelujen myynnistä
  • Vahvaa asiakassuuntautuneisuutta sekä tahtotilaa tehdä aktiivista myyntityötä omalla myyntialueellasi
  • Valmiutta buukata omat asiakaskäyntisi


Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan
  • Huippuluokan tuotteet ja brändit
  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Mahdollisuuden kasvaa yrityksen sisällä 


Työpisteesi tulee sijaitsemaan Pirkanmaalla, Ylöjärvellä, mutta pääosin työtä tehdään kattavasti koko Etelä-Suomen alueella.


Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (puh. 050-5988460).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.