(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö Oulun seudulle ja Pohjois-Suomeen
Unilever Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Etsimme nyt Ouluun ja Pohjoisen alueelle ammattitaitoista, itsenäistä ja asiakastyöstä nauttivaa aluemyyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Pohjoisen Suomen asiakassuhteiden kehityksestä ja kasvattamisesta. Alueesi ulottuu Oulusta ja sen lähiympäristöstä aina korkeammalle Pohjois-Suomeen saakka, joten auton ratissa istuminen ja oman kalenterin tehokas suunnittelu ovat toivottavasti sinulle jo tuttua hommaa.

 

Salkussasi sinulla on Unileverin kattava brändi- ja tuotevalikoima -tällä salkulla voi mennä asiakkaiden luo rinta rottingilla! Asiakkaitasi ovat sekä päivittäistavarakauppaketjujen liikkeet että yksityiset toimijat (esim. kahvilat, kioskit tai huoltoasemat). Olet vastuussa oman alueesi kehityksestä. Sinä tunnet asiakkaasi ja tiedät, miten saat meidän kategoriamme  alueellasi parhaiten kasvuun. Vastaat kunnianhimoisten myyntitavoitteiden saavuttamisesta, aktiivisesta uusien asiakkaiden hankkimisesta sekä jo olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpidosta. Työhösi kuuluu myös alueellasi toimivien menekinedistäjien ohjaaminen ja johtaminen.

 

Menestyäksesi uudessa tehtävässäsi sinulla on jo takanasi näyttöjä tuloksenteosta vastaavanlaisessa tehtävässä esimerkiksi alue- tai jälleenmyynnistä. Katsomme eduksesi erityisesti kokemuksesi päivittäistavarakaupan alalta. Onhan sinulla myös kokemusta asiakashoitomalleista, toimintasuunnitelmien laadinnasta sekä innokas ote yritysmyynnin toimintamallien johtamiseen ja kehittämiseen? Suomen lisäksi hallitset myös Englannin kielen, sillä se on yrityskielemme. Edellytämme voimassa olevaa ajokorttia – työsuhdeauton saat meiltä.

 

Olet joukkuepelaaja, joka kannustaa ja tarvittaessa näyttää rohkeasti itse mallia. Sinulla on aidosti asiakaslähtöinen, aktiivisesti verkostoja luova työskentelyote ja vahvaa ymmärrystä siitä, miten uusia tuotteita viedään niin uusille kuin nykyisille asiakkaille – parhaalla tavalla, totta kai! Hyvät tietotekniset taidot ovat sinulle roolissasi avuksi ja ehkäpä keksit myös tapoja hyödyntää sosiaalista mediaa tulevassa tehtävässäsi?

 

Toivomme sinusta energistä ja yhteen hiileen puhaltavaa kollegaa luotsaamaan Pohjoisen aluetta kohti tavoitteitamme – kun tiedämme yhteisen suunnan ja tavoitteen, ei ole syytä himmailla! Meillä saa jokainen olla oma itsensä ja laittaa rohkeasti persoonaa peliin.

 

Tarjoamme Laajan asiantuntijaorganisaation menestyksesi tueksi, mahtavat tuotteet ja brändit joita voi myydä ylpeänä, palkitsevan palkkamallin sekä monipuoliset henkilöstöedut kuten kulttuuri- ja liikuntaedut, työterveyshuollon ja hammashoidon sekä laajasti erilaisia koulutusmahdollisuuksia. Olet myös oman aikasi pomo, mutta toki kauppojen aukioloajat luovat raamit asiakastapaamisiin.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si (palkkatoiveineen) joko alla olevasta linkistä Duunitoriln sivuilta, tai Unileverin rekrytointijärjestelmän kautta (www.unilever.fi/careers) viimeistään 24.11.2020. Hae paikkaa pikaisesti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana!