(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö Novatron Oy
Novatron Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2018

Suomalainen Novatron Oy suunnittelee, valmistaa ja toimittaa koneohjausjärjestelmiä maarakennustyökoneisiin yli 25 vuoden kokemuksella. Novatronin asiakkaita ovat maanrakennusurakoitsijat, konemyyjät ja konevalmistajat niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Etsimme nyt Novatron Oy:lle myyntinälkäistä

Aluemyyntipäällikköä

Toimit aktiivisena jäsenenä myyntitiimissä, jossa vastaat uusasiakashankinnasta ja hoidat aktiivisesti nykyisiä asiakassuhteita Etelä- ja Keski-Suomen alueella. Päätuotteesi ovat laadukkaat koneohjausjärjestelmät ja niiden ylläpitopalvelut sekä asiakkuuksien hoito näillä alueilla.

Olet hakemamme henkilö, jos tehtävään soveltuvan kaupallisen ja/tai teknillisen koulutuksen lisäksi viihdyt myynnin monipuolisessa tehtäväkentässä ja asiakasrajapinnassa toimiminen on sinulle luontaista. Maanrakennusala ja sen toimintamallien tuntemus katsotaan eduksi. Avarakatseisena myynnin osaajana tapaat asiakkaita niin tehtaalla, konttorilla kuin montun reunalla. Olet siellä missä päätöksiä tehdään. Sinulla tulisi olla näyttöä pitkäjänteisestä asiakkuuksien hoidosta ja niiden rakentamisesta.

Olet tuloshakuinen, aloitteellinen, omaat hyvät ihmissuhdetaidot ja olet luonteeltasi avoin ja sosiaalinen, itsenäiseen työskentelyyn kykenevä myynnin osaaja. Kommunikoit sujuvasti niin suomen kuin ruotsin kielellä. Sinulta löytyy ajokortti sekä valmius matkustaa. Päivittäistä työtä hoidat kotikonttorilta ja vastaat asiakkuuksista Etelä- ja Keski-Suomen alueella.

Työ Novatron Oy:n aluemyyntipäällikkönä tarjoaa mielenkiintoisen tehtävän infrarakentamisen ja älykkään koneohjauksen myynnissä teollisuuden asiantuntijaorganisaatiossa! Kilpailukykyisen ansiotason lisäksi sinua kannustaa tehtävässäsi menestykseen ammattitaitoiset ja innostavat kollegat ja asiantuntijat tutkitusti yhdessä Suomen parhaista työpaikoista. Novatron Oy:n pääkonttori sijaitsee Pirkkalassa.

Mikäli koet että olet oikea ihminen hakemaamme työhön, lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä mahdollisimman pian ja kerro meille miksi tämä tehtävä on kuin sinulle tehty. Lisätietoja työstä Barona Sales Oy:n rekrytointikonsultti Teemu Kytölältä puhelimitse 044 517 1035. Hakemukset ansioluettelon ja palkkatoiveen kera tulee lähettää Baronan työnhakujärjestelmän kautta 5.8.2018 mennessä.

Edellytykset työnsaannille: Englannin kieli, Auto
Eduksi luettavat asiat: Ruotsin kieli