Aluemyyntipäällikkö, Novatron, Etelä-Suomi
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Olemme infrarakentamisen automaatioon erikoistunut suomalainen teknologiayritys. Tarjoamme ratkaisuja työmaiden digitalisointiin ja työkoneiden robotisointiin.

Kehitämme, valmistamme ja toimitamme laitteita sekä ohjelmistoja, joilla parannetaan infrarakentamisen tuottavuutta, laatua ja turvallisuutta. Asiakkaitamme ovat maanrakennusurakoitsijat ja työkonevalmistajat niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Olemme yli 100 ammattilaisen tiimi, jolla on yli 25 vuoden kokemus infrarakentamisen automaatiosta. Pääkonttorimme sijaitsee Pirkkalassa. Suomessa meillä on toimistot myös Oulussa ja Espoossa.

 


Kiinnostaako liittyä yhteen alan johtavista yrityksistä?

 

 

Nyt haemme rentoon tiimiimme

Aluemyyntipäällikköä

koneohjausjärjestelmien ja mittalaitteiden myyntiin Etelä-Suomen alueelle.

 

 

Etsimme tiimiimme aktiivista hyvällä asenteella varustettua myyjää. Olet valmis työskentelemään asiakkaiden parissa kentällä ja nautit asiakkaiden palvelusta. Toimit itsenäisesti oman alueesi asiakkaissa, mutta tukenasi ovat kollegat, tekninen tuki sekä asiantuntijamme. Saat olemassa olevan asiakassalkun, mutta alussa painopiste on asiakaskunnan kasvattamisessa.

 


Sinulla on kokemusta yritysmyynnistä ja osaat sopeutua vaihtuviin asiakastilanteisiin. Olet tottunut tekemään töitä yhteisten tavoitteiden eteen ja olet järjestelmällinen tiimipelaaja. Osaat nauttia onnistumisista, mutta et myöskään lannistu ensimmäisestä vastoinkäymisestä. Ruotsin kielen taito ja Infra-alan kokemus katsotaan eduksi. Koulutuksesi voi olla kaupallinen tai tekninen.

 


Me tarjoamme sinulle laadukkaat tuotteet, joiden parissa työskennellä ja paikan huipputiimissä. Sinulta me odotamme hyvää asennetta, aktiivisuutta ja tuloksellista myyntiä.

 


Lähdetkö mukaan menestymään?

 

 

Lisätiedot tehtävästä 15.7 – 26.7 välisenä aikana Adecco Finland, Teemu Vuorinen, 0400 610041
Lähetä hakemuksesi 28.7 mennessä osoitteeseen https://www.adecco.fi/fi-fi/avoimet-tyopaikat/

 

 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1281317
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki