(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö MTC Flextekille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2018Työn kuvaus:
 

MTC Flextek tarjoaa laajan valikoiman työstökoneita ja oheislaitteita, robotiikkaa ja ruiskuvalukoneita, teollisuuden palveluita sekä näistä muodostettuja kokonaisuuksia. MTC Flextek palvelee kotimaista teollisuutta lähes 85 eturivin osaajan voimin. Meillä on toimipisteitä Suomessa kymmenellä paikkakunnalla ja vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti ja paikallisesti. Tytäryhtiömme sijaitsee Baltiassa. Pitkä historiamme takaa laajan kokemuksen ja ammattitaitoisen henkilöstön.

 

Haluatko työskennellä oman alansa eturivin yrityksessä osaavien kollegoiden keskellä? Haluatko toimia asiakasrajapinnassa ruiskuvalukoneiden ratkaisumyynnin parissa?

 

Etsimme nyt ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ edellisen, pitkäaikaisen työntekijämme eläköityessä.

 

Tehtävässä vastaat muovi- ja ruiskuvalukoneiden myynnistä koko Suomen alueella. Liikut kentällä asiakkaissa, vastaat olemassa olevista asiakkuuksista omalla alueellasi sekä asiakassalkkusi kasvattamisesta. Toimit yhteistyössä projektipäälliköiden ja suunnittelijoiden kanssa. Tapaat tukiverkostonasi toimivaa tiimiä viikoittaisissa tapaamisissa Nurmijärven toimipisteessä.

 

Sinulla on aiemman kokemuksen kautta hankittu ymmärrys muovi- ja ruiskuvalukoneista sekä toimialakokemusta muoviteollisuudesta. Mikäli hallitset jo valmiiksi myös automaatiopuolen, on tämä plussaa, muttei välttämätöntä. Tässä roolissa sinun on mahdollista kasvaa ja kehittyä ja laajentaa osaamistasi. Odotammekin sinulta halukkuutta kehittää omaa ammattiosaamistasi jatkuvasti eteenpäin. Sinulla on aito kiinnostus aktiiviseen, liikkuvaan myyntityöhön sekä asiakaslähtöinen ja tuloshakuinen asenne. Haluat sitoutua yhteisten tavoitteiden saavuttamiseen ja työskennellä päämäärätietoisesti saavuttaaksesi tavoitteet.

 

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkauksen lisäksi mahdollisuuden kasvattaa vastuualuettasi. Pääset osaksi oman alansa huippuosaajien tiimiä ja saat mahdollisuuden kehittää myös omaa ammattiosaamistasi jatkuvasti eteenpäin. Taustallasi on laaja teknisen osaamisen verkosto, joten saat omalle työllesi parhaan mahdollisen tuen ja vahvan selkänojan.  Meillä on perinteisesti viihdytty pitkään, joten porukkaamme päästyäsi saattaa täällä vierähtää vuosi jos toinenkin. Rennon työkulttuurimme ja tiiviin tiimimme lisäksi taustalla vaikuttanevat hyvät kehittymismahdollisuudet, joita yrityksemme tarjoaa.

 

Mikäli tämä paikka kuulostaa sinun seuraavalta haasteeltasi, laita hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 31.10.2018 mennessä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Teemu Vuorinen puh. +358400610041 / teemu.vuorinen@adeccogroup.comAsiakkaan tehtävänimike:  Aluemyyntipäällikkö


Sijainti:  NURMIJÄRVI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Teemu Vuorinen, +358400610041


Toimipaikka:  Tampere