(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö Monidorille
Monidor Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Tahdotko vastuullisen paikan myynnin- ja asiakkuushoidon tehtävissä? Haluatko päästä isommille pelikentille – tekemään kansainvälistä myyntiä? Onko terveysteknologia lähellä sydäntäsi ja löytyykö sinulta toimialatuntemusta lääkinnällisten laitteiden myynnistä? Tässä voi olla mahdollisuutesi!

Haemme terveysteknologia-alan asiakkaallemme Monidorille Aluemyyntipäällikköä mukaan kasvavaan organisaatioon.

Työnkuvasi aluemyyntipäällikön tehtävässä painottuu vahvasti tuloksekkaan myyntityön tekemiseen sinulle osoitetulla alueella. Roolissasi olet rakentamassa uusia myyntikanavia ja olet mukana kehittämässä yrityksen myyntistrategiaa ja -kehitystä. Monidorin organisaatio on tiivis ja raportoit työssäsi suoraan myyntijohtajalle.

Etsimme tehtävään myynninnälkäistä ja draivia omaavaa tulevaisuuden lupausta. Toivomme, että sinulta löytyy näyttöä pitkäjänteisestä, tuloksellisesta B2B -myynnistä muutaman vuoden ajalta, aikaisempi kokemus kansainvälisestä myyntityöstä ja/tai terveysteknologian alalta katsotaan eduksesi. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa.

Henkilönä olet tuloshakuinen, päämäärätietoinen ja vakuuttava henkilö, joka on kiinnostunut asiakkaistaan. Omaat erinomaiset vuorovaikutus-, yhteistyö- sekä neuvottelutaidot. Et pelkää haastaa itseäsi ja pystyt tuottamaan uusia ideoita tilanteen niin vaatiessa. Sinulla on halu menestyä kehittyvässä markkinassa ja muuttuvassa myyntityössä.

Tarjoamme sinulle vastuullista paikkaa innostavassa ja kasvua hakevassa suomalaisessa innovatiivisia tuoteratkaisuja myyvässä yrityksessä. Yrityksen myynnin avainhenkilönä sinulla on mahdollisuus olla vaikuttamassa merkittävällä tavalla terveydenhuollon- ja terveyden edistämiseen. Tehtävä edellyttää jossain määrin matkustamista, niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Rekrytointitoimeksianto toteutetaan suorarekrytointina ja valittu henkilö solmii työsopimuksen suoraan Monidor Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnin etenemisestä antaa Baronan rekrytointikonsultti Teemu Kytölä (teemu.kytola@barona.fi).