(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö Milwaukeen JSS-teamiin/TTI, Jyväskylä
S&S Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020


Töitä tarjolla markkinoiden kuumimman akkutyökalubrändin parissa! 

Tule energiseen loppukäyttäjämyyntiin aluemyyntipäälliköksi Milwaukeen JSS-teamiin (Job site solution) Jyväskylän talousalueelle. 

Milwaukee on kansainvälinen, markkinoiden johtava akkukäyttöisten ja kannettavien sähkötyökalujen ja lisätarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Perustamisestaan v. 1924 lähtien Milwaukee on keskittynyt markkinoiden parhaiden sähkötyökalujen ja lisätarvikkeiden valmistukseen ammattikäyttäjille. Milwaukee-brändi merkitsee laatua, kestävyyttä ja luotettavuutta. Palvelemme tehokkaasti ja joustavasti osaavan paikallisen maaorganisaatiomme kautta. Kuulumme vakavaraiseen kansainväliseen TTI-konserniin, jonka ei ole tarvinnut turvautua lomautuksiin yms. sopeutustoimiin vaan katsomme jo koronan jälkeiseen tulevaisuuteen ja valmistaudumme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.

Milwaukee käynnisti Suomessa myynninedistämisen suoraan loppukäyttäjille neljä vuotta sitten ja kasvumme on ollut erittäin voimakasta. Nyt etsimme osaajaa loppukäyttäjämyyntitiimiimme Jyväskylän talousalueelle. Tehtäväsi on edistää ja tukea Milwaukee-jälleenmyyjien myyntiä aktiivisella asiakaskontaktoinnilla ja etsimällä uusia ammattipuolen loppukäyttäjiä. Kykenet luomaan tiiviin ja luottamuksellisen suhteen jälleenmyyjiimme tuloksekkaan myynnin takaamiseksi.

Asiakaskäyntisi suuntautuvat mm. rakennusliikkeisiin, konepajoihin, työkaluvuokraamoihin ja muihin sähkötyökaluja ammatikseen käyttäviin organisaatioihin. Ylläpidät tuotetietoutta ja teet esittelyitä työmailla Milwaukeen laajan sähkötyökalu- ja -tarvikevalikoiman tunnetuksi tekemiseksi ja ohjaat asiakkaita jälleenmyyjille. Vastaat työskentelyssäsi JSS Managerille.

Menestyksesi avaintekijöitä ovat kenttämyyntikokemus, määrätietoisuus ja kyky/tapa rakentaa pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita. Aiempi myyntikokemus asiakaskohderyhmästä ja sähkötyökalujen tai -tarvikkeiden tuntemus on eduksi. Arvostamme energistä toimintatapaa ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Kommunikoit suomen lisäksi hyvin myös englanniksi ja hallitset keskeisimmät järjestelmätyökalut (MS Office).

Työ hoidetaan kotikonttorista käsin. Saat käyttöösi täysin varustetun Milwaukee-tuotedemoauton, joka mahdollistaa koko tuotevalikoiman esittelyn. Työtehtävän sujuvan hoitamisen kannalta sinun tulee asua Jyväskylän seudulla. Tarjoamme kilpailukykyisen kuukausipalkan  ja bonusmahdollisuuden lisäksi kattavan työterveyshuollon ja tuemme henkilöstöämme liikuntaharrastuksissa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Jan Holmström, puh. 0500 625 543.

Hae tehtävää alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 17.9.2020. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus. Liitä lomakkeen mukaan myös hakemuksesi ja CV:si.