(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö Milwaukee-tiimiin / TTI, Pääkaupunkiseutu
S&S Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Tule aluemyyntipäälliköksi voimakkaasti kasvavaan Milwaukee-tiimiin.

Milwaukee on kansainvälinen, markkinoiden johtava akkukäyttöisten ja kannettavien sähkötyökalujen ja lisätarvikkeiden valmistaja. Perustamisestaan v. 1924 lähtien Milwaukee on keskittynyt markkinoiden parhaiden sähkötyökalujen ja lisätarvikkeiden valmistukseen ammattikäyttäjille. Milwaukee-brändi merkitsee laatua, kestävyyttä ja luotettavuutta. Palvelemme tehokkaasti ja joustavasti osaavan paikallisen maaorganisaatiomme kautta.

Liiketoimintamme kasvaa voimakkaasti. Haemme Milwaukeen Suomen tiimiin aluemyyntipäällikköä pääkaupunkiseudulle/läntiselle Etelä-Suomen alueelle.

Tehtävänäsi on vastata jälleenmyyjistä omalla vastuualueellasi. Työsi sisältää tiivistä yhteydenpitoa nykyisiin asiakkaisiimme. Vastaat tehtävässäsi kenttämyyntijohtajallemme. 

Menestyksesi avaintekijöitä ovat päämäärätietoinen tapa rakentaa pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita sekä kokemus kenttämyyntitehtävistä.

Sähkötyökalujen ja/tai -tarvikkeiden tuntemus on eduksi. Pitkää työkokemusta arvokkaampana pidämme energistä toimintatapaa ja vuorovaikutustaitoja. Kommunikoit suomen lisäksi hyvin myös englanniksi ja hallitset keskeisimmät järjestelmätyökalut (MS Office).

Työ hoidetaan kotitoimistolta käsin, ja se edellyttää matkustusvalmiutta. Työtehtävän sujuvan hoitamisen kannalta sinun tulee asua pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme palkan ja työsuhdeauton lisäksi kattavan työterveyshuollon ja tuemme henkilöstöämme liikuntaharrastuksissa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Jan Holmström, puh. 0500 625 543.

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 25.8.2020. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.

Techtronic Industries (TTI) on nopeasti kasvava muotoilun, valmistuksen ja työkalujen, puutarhatuotteiden, lattiahuollon ja tarvikkeiden maailmanjohtaja niin kuluttajille, ammattilaisille kuin teollisuusasiakkaillekin. Tuotteita markkinoidaan sisustus-, puutarha-, korjaus- ja rakennusteollisuuden aloille. TTI-ryhmän jatkuva strateginen keskittyminen voimakkaisiin tuotemerkkeihin, innovatiivisiin tuotteisiin ja poikkeuksellisiin ihmisiin kuvaa laajasti työskentelykulttuuriamme. Lisäksi näemme asiakkaamme aina kumppaneina ja teemme kaikkemme tukeaksemme heidän liiketoimintaansa. TTI:llä on maailmanlaajuisesti noin 30 000 työntekijää ja sen liikevaihto oli 6,8 miljardia euroa vuonna 2019. Myyntimme on voimakkaassa kasvussa. Techtronic Industries Nordic, jonka pääkonttori sijaitsee lähellä Kööpenhaminaa, on yksi osa TTI:n organisaatiota. TTI Nordic markkinoi pääasiassa Ryobi-, AEG- ja Milwaukee-merkkejä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Lisätietoa löydät täältä: TTI Group - Working at TTI - Milwaukee