(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö Milwaukee-tiimiin / TTI, Etelä-Suomi
S&S Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Tule aluemyyntipäälliköksi voimakkaasti kasvavaan Milwaukee-tiimiin.

Milwaukee on kansainvälinen, markkinoiden johtava akkukäyttöisten ja kannettavien sähkötyökalujen ja lisätarvikkeiden valmistaja. Perustamisestaan v. 1924 lähtien Milwaukee on keskittynyt markkinoiden parhaiden sähkötyökalujen ja lisätarvikkeiden valmistukseen ammattikäyttäjille. Milwaukee-brändi merkitsee laatua, kestävyyttä ja luotettavuutta. Palvelemme tehokkaasti ja joustavasti osaavan paikallisen maaorganisaatiomme kautta.

Liiketoimintamme kasvaa voimakkaasti. Haemme Milwaukeen Suomen-tiimiin aluemyyntipäällikköä eteläiseen Suomeen/itäiselle Uudellemaalle.

Tehtävänäsi on vastata keskusliikeasiakkaistamme omalla vastuualueellasi. Työsi sisältää tiivistä yhteydenpitoa nykyisiin asiakkaisiimme. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä avainasiakaspäälliköidemme kanssa. Raportoit tehtävässäsi suoraan Suomen maajohtajalle.

Menestyksesi avaintekijöitä ovat päämäärätietoinen tapa rakentaa pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita sekä kokemus kenttämyyntitehtävistä.

Sähkötyökalujen ja/tai -tarvikkeiden tuntemus on eduksi. Pitkää työkokemusta arvokkaampana pidämme energistä toimintatapaa ja vuorovaikutustaitoja. Kommunikoit suomen lisäksi hyvin myös englanniksi ja hallitset keskeisimmät järjestelmätyökalut (MS Office).

Työ hoidetaan kotitoimistolta käsin, ja se edellyttää matkustusvalmiutta. Työtehtävän sujuvan hoitamisen kannalta sinun tulee asua Etelä-Suomessa. Tarjoamme palkan ja työsuhdeauton lisäksi kattavan työterveyshuollon ja tuemme henkilöstöämme liikuntaharrastuksissa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Jan Holmström, puh. 0500 625 543.

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 26.8.2019. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.

Techtronic Industries Finland Oy toimii kansainvälisen TTI Groupin Suomen- ja Baltian-myyntiyhtiönä. Toimimme osana Pohjoismaiden organisaatiotamme, jonka pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa. Konserni on maailman johtavia sähkö- ja puutarhatyökalujen valmistajia. Akkutyökaluissa konserni on maailman suurin. Tuotemerkkejämme ovat mm. Milwaukee, AEG-sähkötyökalut, Ryobi ja Homelite. Konserni on listattu Hongkongin pörssissä.

Lue lisää: www.ttigroup.com, www.milwaukeetools.fi, www.ryobitools.fi, www.aeg-powertools.fi