(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö Milwaukee-tiimiin (Itä-Suomi) / Techtronic Industries Finland Oy
S&S Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Tule loppukäyttäjämyyntiin aluemyyntipäälliköksi Milwaukee-tiimiin Itä-Suomen alueelle.

Milwaukee on kansainvälinen, markkinoiden johtava akkukäyttöisten ja kannettavien sähkötyökalujen ja lisätarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Perustamisestaan v. 1924 lähtien Milwaukee on keskittynyt markkinoiden parhaiden sähkötyökalujen ja lisätarvikkeiden valmistukseen ammattikäyttäjille. Milwaukee-brändi merkitsee laatua, kestävyyttä ja luotettavuutta. Palvelemme tehokkaasti ja joustavasti osaavan paikallisen maaorganisaatiomme kautta.

Milwaukee käynnisti Suomessa myynninedistämisen suoraan loppukäyttäjille kolme vuotta sitten. Nyt etsimme osaajaa loppukäyttäjämyyntitiimiimme Itä-Suomen alueelle.

Tehtäväsi on edistää ja tukea Milwaukee-jälleenmyyjien myyntiä aktiivisella asiakaskontaktoinnilla ja etsimällä uusia ammattipuolen loppukäyttäjiä. Kykenet luomaan tiiviin ja luottamuksellisen suhteen jälleenmyyjiimme tuloksekkaan myynnin takaamiseksi.

Asiakaskäyntisi suuntautuvat mm. rakennusliikkeisiin, konepajoihin, työkaluvuokraamoihin ja muihin sähkötyökaluja ammatikseen käyttäviin organisaatioihin. Ylläpidät tuotetietoutta ja teet esittelyitä työmailla Milwaukeen laajan sähkötyökalu- ja -tarvikevalikoiman tunnetuksi tekemiseksi ja ohjaat asiakkaita jälleenmyyjille.

Menestyksesi avaintekijöitä ovat kenttämyyntikokemus, määrätietoisuus ja kyky/tapa rakentaa pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita. Aiempi myyntikokemus asiakaskohderyhmästä ja sähkötyökalujen tai -tarvikkeiden tuntemus on eduksi. Arvostamme energistä toimintatapaa ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Kommunikoit suomen lisäksi hyvin myös englanniksi ja hallitset keskeisimmät järjestelmätyökalut (MS Office).

Työ hoidetaan kotikonttorista käsin. Saat käyttöösi täysin varustetun Milwaukee-tuotedemoauton, joka mahdollistaa koko tuotevalikoiman esittelyn. Työtehtävän sujuvan hoitamisen kannalta sinun tulee asua Varkauden, Joensuun tai Kuopion seudulla. Tarjoamme palkan lisäksi kattavan työterveyshuollon ja tuemme henkilöstöämme liikuntaharrastuksissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Jan Holmström, puh. 0500 625 543.

Hae tehtävää alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 25.3.2019. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus. Liitä lomakkeen mukaan myös hakemuksesi ja CV:si.

Techtronic Industries Finland Oy toimii kansainvälisen TTI Groupin Suomen- ja Baltian-myyntiyhtiönä. Toimimme osana Pohjoismaiden organisaatiotamme, jonka pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa. Konserni on maailman johtavia sähkö- ja puutarhatyökalujen valmistajia. Akkutyökaluissa konserni on maailman suurin. Tuotemerkkejämme ovat mm. Milwaukee, AEG-sähkötyökalut, Ryobi ja Homelite. Konserni on listattu Hongkongin pörssissä.

Lue lisää: www.ttigroup.com, www.milwaukeetools.fi, www.ryobitools.fi, www.aeg-powertools.fi