(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö Mekalasi Oy:lle
Mekalasi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Tahdotko vastuullisen paikan myynnin- ja asiakkuushoidon tehtävissä? Nautitko aktiivisesta asiakastyöstä ja siitä, että asiakkaasi saavat parasta mahdollista palvelua? Löytyykö sinulta mahdollisesti sairaanhoidon koulutustausta ja haluat kentälle, sinne missä myynti tapahtuu? Tässä on sinun mahdollisuutesi asiakkaamme Mekalasi Oy:n vahvassa kasvussa olevassa organisaatiossa!

Haemme asiakkaallemme ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ erikoissairaanhoidon tarvikemyyntiin Etelä-Suomen alueelle.

Pääasiallinen tehtäväsi aluemyyntipäällikkönä on asiakassuhteiden aktiivinen hoitaminen, myynnin aikaansaanti uusille- sekä olemassa oleville asiakkaille ja asiakassuhteiden kehittäminen. Tapaamisissa kohtaat asiakkaiden osto-organisaatioiden edustajia sekä terveydenhuollon henkilöstöä ja viet myyntiprosessit laadukkaasti eteenpäin. Lisäksi olet mukana käyttökoulutuksissa, seuraat liiketoiminnan tunnuslukuja ja teet tiivistä yhteistyötä organisaation sisäisten kohderyhmien kanssa. Tehtävä edellyttää joustavuutta ja matkustamista tehtäväalueen mukaisesti. Raportoit tehtävässä liiketoimintapäällikölle.

Odotamme sinulta kokemusta tavoitteellisesta myynti- ja asiakastyöstä sekä julkisten hankintojen tarjousprosesseista. Tärkeää on kykysi toimia terveydenhuollon parissa, joten terveydenhuollon prosessien tuntemus tai tuotemyynnin osaaminen on erittäin tervetullutta. Taustaltasi voit olla esimerkiksi sairaanhoitaja, laboratoriohoitaja tai terveydenhuoltoalan myynnin osaaja. Työotteeltasi olet tottunut itsenäiseen työhön, olet tavoiteorientoitunut ja toimit kehityshakuisesti. Kasvavassa organisaatiossa odotetaan myös, että siedät hyvin muutostilanteita. Työn kannalta englannin kielitaito on välttämätön.

Mekalasi Oy tarjoaa sinulle erinomaisen vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Saat tehtävään ja tuotteisiin perusteellisen koulutuksen ja perehdytyksen työsuhteen alussa sekä osaavien kollegoiden jatkuvan tuen. Pääset toimimaan kasvavassa yrityksessä monien mahdollisuuksien parissa.

Mikäli yllä kuvattu vastaa etsimääsi, kannustan sinua jättämään hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointipäällikkö Heikki Inhala, puh. 044 971 3776.