(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö, Media Potentia Oy (Tampere) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Media Potentia Oy on yksityinen kustannusalan yritys, jonka missiona on toimia innovatiivisesti ja laadukkaasti lehtikustannus- ja uusmedia-alalla. Tavoitteena on tuottaa asiapitoisia julkaisuja sekä palveluja, joita on kiinnostavaa lukea ja käyttää. Tunnettuja printtituotteita ovat mm. YritysForum-, OmaKoti– ja Omakiinteistö -lehdet. Nyt aivan uusimpana tuotteena OmaMökki -lehti, sekä uusia lanseerauksia tulossa vuonna 2019.

Haemme asiakkaallemme toiminnan kasvaessa vakituiseen työsuhteeseen

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKÖITÄ.

Tehtävänäsi on vastata kiinteistötuotteiden ja omakotiasumista käsittelevien julkaisujen kustannusprojekteista ja johtaa omaa myyntiäsi aluekohtaisesti. Työ sisältää sekä printtimyyntiä että Ajassa-tuotteiden digimyyntiä asiakasyrityksille.

Haemme itsensä johtamisesta innostuneita ja vastuullisia, myynnin alan haasteista inspiroituvia henkilöitä, joilla on kyky innostua myymisestä ja sen johtamisesta viikko toisensa jälkeen! Haasteiden keskellä innostut vaan lisää ja johdat myyntiä periksiantamattomalla otteella.

Sinulla on tulosorientoitunut työtapa ja halu tehdä laadukasta myyntityötä moniammatillisen tiimin ympäröimänä. Omaat myös rohkeutta, pitkäjänteisyyttä ja halua kehittyä. Mikäli koet, että myynnin johtamiskokemus ei riitä, mutta olet työskennellyt aiemmin haastavissa tehtävissä, ota yhteyttä ja kysy lisää tehtävästä!

Aluemyyntipäällikkönä saat:

  • toimitusjohtajan ja henkilöstön vankan tuen
  • työpaikan, jossa joustetaan myös työajoissa
  • hyvät työkalut
  • CRM-asiakashallintaohjelman
  • tunnetut ja arvostetut tuotteet
  • kilpailukykyisen palkan

Työpaikka sijaitsee uusissa tiloissa (Hämeenkatu 26) Tampereen ydinkeskustassa. Työsuhde on kokoaikainen päivätyö, jossa on mahdollisuus myös etätyöhön. Palkkaus on työehtosopimuksen ylittävä takuupalkka, jonka rinnalla on kannustava provisio.

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si niin katsotaan yhdessä, olisiko tämä juuri Sinulle sopiva haaste! Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla arkisin klo 8-16 myyntikonsultti Minna Kotilaiselle, p. 044 740 4501.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.