(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö Maria Nila Vaasa
Maria Nila

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020

Haluatko olla mukana Pohjoismaiden nopeimmin kasvavassa kauneusalan yrityksessä? Puhutko mielellään ekologisten arvojen puolesta? Rakastatko tavoitteellista myyntityötä ja uusasiakashankintaa? Innostuitko jo?

Maria Nila on perheyritys, joka on erikoistunut korkealuokkaisiin 100% vegaanisiin, kestävän kehityksen kampaamotuotteisiin. Etsimme nyt joukkoomme aluemyyntipäällikköä, joka haluaa työskennellä yhteisen tavoitteemme eteen: tulla markkinoiden suurimmaksi ja vihreimmäksi tekijäksi.

Aluemyyntipäällikkönä vastuullasi on kampaamotuotteiden myynnin kasvattaminen ja brändin tunnettavuuden edistäminen Pohjanmaan alueen parturi-kampaamoissa. Odotamme sinulta kokemusta yritysmyynnistä ja asiakassuhteiden kehittämisestä. Lisäksi katsomme eduksesi kokemuksen kauneusalalta, mutta tärkeämpää on, että olet hoitanut menestyksekkäästi uusasiakashankintaa liikkuvassa myyntityössä.

Jatkuva innovointi on meille tärkeää ja odotamme sitä luonnollisesti myös sinulta. Saat vapautta ja samalla ison vastuun myynnin strategisesta suunnittelusta ja myynnin toteuttamisesta. Tarvitset työssä lisäksi hyviä sosiaalisia taitoja, sinnikkyyttä ja paineensietokykyä. Nautit verkostoitumisesta ja kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä suullisesti ja kirjallisesti, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Lisäksi sinulla tulee olla B-ajokortti pystyäksesi liikkumaan sujuvasti ympäri Pohjanmaata.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja hyvät kehittymismahdollisuudet kasvavassa kansainvälisessä kauneusalan yrityksessä. Maria Nilan työkulttuurille on ominaista filosofia, jonka mukaan parhaat tulokset saavutetaan, kun työntekijät ovat sitoutuneita yritykseen ja sen tavoitteisiin. Töitä tehdään suurella intohimolla ja kunnianhimolla. Hyvistä tuloksista ja onnistumisista palkitaan ja työntekijöiden työhyvinvointiin panostetaan. Meidän mielestämme töissä saa ja pitääkin olla hauskaa! Ryhmähengen, osaamisen ja kulttuurin vahvistamiseksi järjestämme vuosittain useita konferensseja, juhlia ja matkoja.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Barona vastaa rekrytointiprosessista, mutta työllistyt suoraan Maria Nilan kirjoille. Ensimmäisen vuoden työskentelet kilpailukykyisellä takuupalkalla. Tämän jälkeen vaikutat itse tuloihisi siten, että pohjapalkan lisäksi saat tuloksiin sidottua provisiopalkkaa - ilman ylärajaa.

Mikäli innostuit työstä ja koet olevasi etsimämme henkilö, laita hakemus ansioluetteloineen oheisesta linkistä. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluin.