(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö Maanviljelyyn, Soilfood Oy
Badenoch & Clark

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018
Soilfood tarjoaa ratkaisuja maan sadontuottokyvyn ja viljelyn kannattavuuden parantamiseen sekä auttaa vähentämään viljelyn ravinne- ja hiilihävikkejä. Vahva eettinen arvopohja, terve ja toimiva maaperä sekä viljelijän etu ja hyöty ovat meille tärkeitä. Olemme Suomen suurin kierrätyslannoitteiden ja maanparannustuotteiden toimittaja. Viljelijöille tarjoamme tilakohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja tavanomaiseen sekä luomuviljelyyn. Jalostamme teollisuuden sivuvirroista korkealaatuisia lannoite- ja maanparannustuotteita korkealla agronomisella osaamisella. Tunnemme asiakkaidemme vaatimukset niin maataloudessa kuin teollisuudessakin. Teollisuuden toimijoille tarjoamme ympäristöystävällisen, kustannustehokkaan ja luotettavan kokonaispalvelun ravinnevirtojen ja sivutuotteiden hyötykäyttöön. Soilfoodilaisille tarjoamme kiinnostavan ja haastavan paikan tehdä merkityksellistä työtä, tukea itsensä tavoitteelliseen kehittämiseen, mielipiteitäsi arvostavan työyhteisön sekä eturivin paikan vaikuttaa maanviljelyn tulevaisuuteen.

Haemme tiimiimme ammattitaitoisia myyjiä maatalousasiakkaille näille alueille:
Keski-Suomi, Etelä-Pohjanmaa, Länsi-Uusimaa/Lounais-Suomi, Kaakkois-Suomi

Vastaat alueellasi kierrätyslannoitteiden ja maanparannustuotteiden myynnistä maanviljelijöille. Työskentelet itsenäisesti suoraan asiakkaiden kanssa kehittäen alueesi myyntiä ja Soilfoodin läsnäoloa markkinoilla. Tehtäviisi kuuluu markkinoiden ja asiakkaiden kartoittaminen, asiakaskontaktit, menestyksekkäät kaupalliset neuvottelut, asiakkaan asioiden edistäminen Soilfoodilla, sekä pitkäjänteisen asiakassuhteen varmistaminen.

Tarjolla on Soilfoodin edistykselliset, jatkuvasti kehittyvät tuotteet ja palveluratkaisut modernien työkalujen kera. Hyvä perehdytys ja koulutukset niin aloittaessasi, kuin jatkossakin auttavat sinua onnistumaan. Palkkaukseen kuuluu kiinteän perusosan lisäksi tuloksiin perustuva provisio. Tukikohtasi voi olla myös kotitoimistossa ja liikut aktiivisesti asiakkaiden luona.

Asiantuntijatiimimme on kuin perhe, jossa arvot näkyvät positiivisen ja kehittyvän työympäristön tekemisessä liiketoimintaa unohtamatta. Työn jälki näkyy hyvinä satoina, joten olet tärkeässä roolissa edistämässä tavoitettamme eli kannattavaa ja kestävää maanviljelyä Suomessa.

Tehtävässä menestymisen mahdollistaa soveltuva koulutus yhdistettynä maanviljelyn tuntemiseen ja aitoon haluun kehittää toimintaa, sekä oppia uutta. Osaat syventyä asiakkaan tilanteeseen löytäen heidän tarpeisiin soveltuvat ratkaisut. Hallitset normaalit tietotekniset työkalut ja viestit sujuvasti suomeksi, muu kielitaito on lisäetu.

Henkilönä olet oma-aloitteellinen ja aktiivinen hoitaen vastuullasi olevat asiat tavoitteita kohti. Viihdyt ihmisten parissa, kommunikoit sujuvasti ja ymmärrät kuuntelemisen tärkeyden. Asiakaslähtöinen myynti on sinulle luontevaa ja tavoitteet motivoivat sinua ylittämään ne.

Mikäli haluat hyvään tiimiin tekemään tulosta ja kehittämään Suomen maanviljelystä luontoystävällisesti, toimi heti!
Haastattelemme jo hakuaikana ja paikat täytetään hyvien henkilöiden löydyttyä. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään ke 2.5.2018 rekrytointikumppanimme Badenoch & Clarkin osoitteessa www.badenochandclark.fi.
Lisätietoja tehtävästä antaa Seniorikonsultti Mika Palmio, 0400 53 55 53.

Badenoch & Clark on kansainvälinen rekrytointi- ja suorahakuyritys, joka on keskittynyt korkean profiilin rekrytointeihin 13 maassa. Adecco Groupiin kuuluvan yrityksen ydinajatuksena on turvata sekä hakijoiden, että rekrytoivien yritysten menestys myös tulevaisuudessa. Tähän päästään tarjoamalla työnhakijoille heidän motivaatiota, osaamistaan ja kykyjään erinomaisesti vastaavia tehtäviä.