(Poistunut julkaisusta)

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Kuopio
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019
JELD-WEN Inc. on yksi maailman johtavista ovien valmistajista työllistäen noin 20 000 työntekijää yli sadassa toimipisteessä ympäri maailmaa. Visiomme on johtaa maailmanlaajuista rakennustuoteteollisuutta mahtavien ihmisten kanssa, jotka tuottavat korkealaatuisia tuotteita ja yltävät jatkuvasti huipputason suorituksiin.
JELD-WEN Suomi Oy on oviasiantuntija, joka myy, valmistaa ja kehittää visuaalisesti sekä toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin. Suomen pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Vääksyssä. Ovitehtaamme toimivat Vääksyssä ja Kuopiossa. Myyntikonttorit ovat Vääksyssä, Kuopiossa, Tampereella, Helsingissä ja Oulussa. Koko konsernimme työllistää yhteensä noin 450 henkilöä Suomessa. Avaa ovi mahdollisuuksiin osoitteessa www.jeld-wen.fi.

 

Haemme nyt

Itä-Suomen ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Kuopioon

Tehtäviisi kuuluu myyntialueen myynnistä vastaaminen sekä asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen. Asiakkaitasi ovat paikalliset- ja valtakunnalliset rakennusliikkeet, rautakauppaketjujen päälliköt, aluepäälliköt ja tuoteryhmäpäälliköt sekä kauppiaat.

Odotamme Sinulta AMK- tai opistotasoista kaupallista tai teknistä koulutusta rakennus- tai puuteollisuusalalta. Arvostamme kokemusta myyntityöstä ja erityisesti rakennustarvikemyynnistä tai yhteistyöstä rakennusliikkeiden kanssa. Tärkeintä meille kuitenkin on asenteesi; olet kiireenkin keskellä ystävällinen ja aikaansaava, ja asiakkaan ongelmat ovat sinulle tärkeitä ja haluat löytää niihin ratkaisun.

Persoonana olet rohkea, sosiaalinen ja aikaansaava. Osaat kysyä oikeat kysymykset ja kuunnella vastaukset. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Nautit liikkuvasta ja vapaasta työstä ja olet valmis ottamaan vastuuta omasta työstä ja myynnistä. Koska JELD-WEN Suomi on osa kansainvälistä konsernia, tarvitset työssäsi myös englannin kieltä.

Voit olla urasi alussa tai jo kokeneempi tekijä – me tarjoamme laajan perehdytyksen tuotteisiin ja tehtävään. Autamme sinua kasvamaan ovituotteiden ja -palveluiden asiantuntijaksi.

Teemme täällä töitä yhdessä, joten meille on tärkeää, että jaat kanssamme samat arvot. Arvostamme asiakkaitamme, henkilöstöämme ja muita sidosryhmiämme. Meille jatkuva parantaminen kaikessa tekemisessä on osa toimintakulttuuriamme sekä arvojamme. Olemme ylpeitä yhtiöstämme ja oviratkaisuista, joita asiakkaillemme tuotamme. Tutustu arvo- ja kulttuuriympäristöömme nettisivuillamme: https://www.jeld-wen.fi/jeld-wenista/arvot/

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden menestyvässä ja kehittyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Tehtävässä on aloitus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 31.3.2019 mennessä rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän ”Aluemyyntipäällikkö, Kuopio” -kautta.

Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen seniorikonsultti Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@fi.experis.com (vkon 11 lomalla)

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.