(Poistunut julkaisusta)

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Jyväskylä
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019
Kymdata Oy on vuonna 1979 perustettu suomalainen CAD-ohjelmistotalo, joka on kehittänyt toimialakohtaisia CADS-ohjelmistoja jo yli 30 vuotta. Pitkä kokemuksemme suomalaisten CAD-suunnittelutarpeista on tehnyt meistä paitsi ohjelmistojen myös käyttäjien asiantuntijoita. Kymdatan päätoimipiste on Kotkassa. Aluetoimistomme löydät Jyväskylästä, Lahdesta, Oulusta, Turusta, Vaasasta, Vantaalta, Tukholmasta ja Tallinnasta.
Kymdata Oy on hyvässä kasvussa. Toimialakohtaiset CADS-ohjelmistomme ovat saavuttaneet merkittävän aseman keskeisillä asiakassektoreillamme. Sähkö- ja LVI-suunnittelun CAD-järjestelmissä olemme markkinajohtajia. Keskeisin menestyksemme tekijä on ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö.

 

Haemme nyt Kymdata Oy:lle Jyväskylään

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Jyväskylän myyntialueen CADS-ohjelmistojen myynnistä ja asiakassuhteiden ylläpidosta ja kehittämisestä. Tehtävässä huolehdit jo olemassa olevista asiakkaista ja teet myös uusasiakashankintaa markkinoilla arvostetuilla tuotteilla.

Odotamme sinulta kaupallista ja/tai teknistä koulutustaustaa sekä aikaisempaa kokemusta menestyksellisestä myyntityöstä. Sähköalan tai muun päätoimialamme tuntemus ja/tai CAD-maailman tuntemus katsotaan eduksi. Työotteesi on aktiivinen ja vastuullinen sekä omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Nautit asiakkaiden kohtaamisesta ja pystyt saavuttamaan heidän luottamuksensa. Tavoitteet ja onnistumiset motivoivat sinua, samoin kuin työn itsenäisyys ja mahdollisuus suunnitella työtäsi joustavasti. Työ vaatii liikkumista Keski- ja Itä-Suomen alueella, joten sinulla tulee olla ajokortti ja auto käytössäsi.

Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä arvoja. Monipuolisen tehtävän ja ammattitaitoisen tiimin tuen lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja laajat henkilöstöedut kuten mm. laajennetun työterveyshuollon ja liikunta- ja kulttuuriedut.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 3.3.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen puh. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.