Aluemyyntipäällikkö HydSupply Oy
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2021

Haemme asiakkaallemme HydSupply Oy:lle aluemyyntipäällikköä Pirkanmaan ja Hämeen alueelle.

HydSupply Oy toimii hydrauliikan, pneumatiikan sekä kone- ja laiteasennusten parissa valtakunnallisesti. Yritys on erikoistunut mm. suunnitteluun, valmistukseen, kunnossapitoon sekä varaosamyyntiin. HydSupply on nuori kasvuyritys mutta taustavoimat Satatekniikka ja Hydrosystem ovat toimineet alalla yhteen lasketusti jo yli 7-vuosikymmenen ajan. Uuden brändin myötä toimintaa kehitetään aktiivisesti muistaen vanhojen opit yhdistäen sen uuteen draiviin. Pääkonttorilla Tampereella on uudet modernit tilat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Toimintaan tarkemmin pääset tutustumaan tästä.

Työnkuvaus:
Vastuullesi kuuluvat uusasiakashankinta ja aikaansaada myyntiin uutta volyymia teollisuuden asiakkaissa. Tehtäviäsi ovat asiakaskäynnit, asiakassuhteiden kehitystyö sekä projektien hoito joko viemällä tietoa eteenpäin mm. kenttähuollon työnjohdolle tai projektia itse työstäen. Työpiste sijaitsee Tampereen Lahdesjärvellä, mutta työtä tehdään pääasiassa kentällä teollisuuden ympäristöissä. Mukavat työkaverit tukevat työtäsi ja oletkin paljon yhteydessä asioiden hoidosta sisäisesti.

Arvostamme:
Sinulla on kokemusta B2B myynnistä teollisuuden asiakkaissa. Tämän lisäksi toiveenamme on mielenkiinto toimialaamme, hydrauliikka-alaa kohtaan sekä jonkin verran teknistä ymmärrystä hydrauliikasta ymmärtääksesi paremmin asiakkaiden tarpeita ja haasteita. Olet työskentelyotteeltasi tuloshakuinen ja palvelualtis, sopeutuvainen monenlaiseen ympäristöön ja ihmisiin, luontainen verkostoituja, jolle on ilo palvella mahdollisimman hyvin asiakkaitaan.

Tarjoamme Sinulle:
- mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa yrityksessä
- kannustavan palkkauksen myyntityön tekemiseen
- mahdollisuuden kehittyä ja kehittää yrityksen toimintaa
- liikkuvan ja vaihtelevan työn alueen teollisuusasiakkaissa
- hyvän perehdytyksen ja asiantuntevan joukon ympärillesi.

Hakuprosessi:
Kyseessä on rekrytointi suoraan HydSupplyn työntekijäksi, hakuvaihe toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Alkuhaastattelut toteutetaan jo hakuaikana ja ne pidetään WorkPowerin toimesta, joten yhteydenotot WorkPowerin kautta. Työnaloitus sopimuksen mukaan syyskuussa.

Hae paikkaa rohkeasti!

Lisätietoja:
camilla.lehto@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot