(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö Formica IKI Oy:lle
Formica IKI Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Etsimme asiakkaallemme Formica IKI Oy:lle, maailman suurimmalle dekoratiivisten pintamateriaalien ja korkeapainelaminaattien valmistajalle, vastuullista ja tavoitteellista

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ (Regional Sales Manager).

Aluemyyntipäällikön tehtävässä vastaat myynnin strategian kokonaisvaltaisesta toteuttamisesta ja liiketoiminnan kasvusta Suomen ja Baltian alueella. Asiakaskuntaasi kuuluu muun muassa arkkitehtejä, rakennusalan yrityksiä ja suunnittelijoita. Hallinnoit ansiokkaasti myös suhde- ja sidosryhmiä, niin kotimaassa, kuin muualla Euroopassa. Lisäksi tehtävään kuuluvat raportointi ja erilaiset esittelyt sekä paikallisen myyntitiimin johtaminen, valmentaminen ja konsultointi. Tässä tehtävässä olet avainasemassa vastaamassa Formican menestymistä heille tärkeällä markkina-alueella.

Menestyminen tehtävissä vaatii myynnin johtamiskokemuksen lisäksi lujaa tahtoa saavuttaa myös omat myyntitavoitteet. Toivomme, että omaat:

  • vankkaa näyttöä B2B-myynnistä
  • kokemusta isoista asiakkuuksista ja kaupankäynnistä
  • osaamista myyntitiimin johtamisesta
  • tuntemusta Baltian maiden markkinoista
  • tehtävään soveltuvan tutkinnon
  • Suomen kielen lisäksi sujuvan englannin kielen taidon

Aluemyyntipäällikön työ on liikkuvaa, joten odotamme sinulta hyvää matkustusvalmiutta. Formica IKI:n tehdas Suomessa sijaitsee Kolhossa, Pirkanmaalla, mutta työn menestyksekäs hoitaminen onnistuu erinomaisesti myös muistakin kasvukeskuksista käsin, vaikkapa pääkaupunkiseudulta.

Tässä on erinomainen mahdollisuus kovemmallekin myynnin tekijälle kasvattaa olemassa olevaa osaamista ja oppia kansainvälisistä toiminnoista. Formica-konserni kasvaa koko ajan ja yhtiöllä on emoyhtiö Fletcher Buildingin rinnalla valtava potentiaali urakehitykselle maailmanlaajuisesti. Formica IKI Oy tarjoaa kilpailukykyisen palkan, joustavat työmahdollisuudet, hyvät työsuhde-edut sekä jatkuvat ammatilliset kehittymismahdollisuudet.

Miltä kuulostaa? Mikäli kuvailimme juuri sinua, odotamme jo hakemustasi! Jätäthän englanninkielisen ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi Baronan hakujärjestelmän kautta 30.9.2018 mennessä.

Jäikö jokin mietityttämään? Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen kertoo mielellään tehtävästä ja rekrytointiprosessista tiistaisin klo 13.30 - 14.30. Mikäli jätät hakemuksen Baronan järjestelmän kautta jo ennen soittoasi, pääsemme saman tien keskusteluissa syvemmälle.

Edellytykset työnsaannille: Englannin kielen taito, Näytöt b2b-myynnistä, Kokemusta isojen asiakkuuksien hoidosta, Baltian markkinoiden tuntemus, Esimiestyökokemus