(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö - Food Service
Meira Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Haemme nyt Meiran kahvi- ja maustamisbrändien pariin sinua osaava ja innostunut

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Aluemyyntipäällikkönä vastuualueisiisi kuuluvat olemassa olevien asiakkuuksien hoito ja uusasiakashankinta Keski- ja Itä-Suomen alueella. Asiakkainasi ovat mm. keskusliikkeiden myyntiorganisaatiot, pika- ja noutotukut sekä kahvilayrittäjät ja alueelliset ketjut. Aluemyyntipäällikkönä vastaat Meiran kahvin laatuohjelman toteuttamisesta sekä kahvibrändiemme promootioiden käytännön ideoinnista ja toteutuksesta omalla alueellasi. Lisäksi pidät yllä omien sidosryhmiesi ammattitaitoa kouluttamalla Meiran kahvien ja laitteiden tarjoomaa. Valittava henkilö osallistuu myös Meiran maustamis-, leipomis- ja pähkinätuotteiden myynnin edistämiseen.

Toimit osana dynaamista Food Service -tiimiämme ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä muun myynti- ja markkinointitiimin kanssa.

Tulet olemaan vahva ehdokas aluemyyntipäällikön tehtävään, mikäli sinulla on kokemusta ja näkemystä sekä mielellään koulutusta Food Service/ HoReCa -sektorista, sen toiminnasta ja toimintatavoista. Sinulla on asiakaslähtöinen lähestymistapa ja tapaat rohkeasti uusia ihmisiä ja asiakkuuksia. Olet valmis hoitamaan laajaa aluetta kotimaassa ja suunnittelemaan aikataulujasi sekä työsi toteuttamista itsenäisesti. Toimenkuva vaatii runsaasti matkustamista. Kaikkea tätä tukee oma-aloitteinen ja ahkera työote sekä palvelualtis asenne.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näyttämään parasta osaamistasi vastuullisessa työympäristössä, mukavien työkavereiden ympäröimänä ja rautaisista ammattilaisista koostuvan tiimin tukemana. Työsuhde-etuina ammattivälineiden ja talon auton lisäksi tarjoamme mm. kattavan työterveyshuollon, oman henkilöstömyymälän palvelut sekä tukea vapaa-ajan virkistäytymiseen.

Tehtävä on vakituinen ja pyrimme täyttämään tehtävän heti sopivan hakijan löydyttyä. Mikäli haluat kysyä lisätietoja tehtävään liittyen, voit ottaa yhteyttä Business Manager, Food Service Marko Jyrkiäiseen tiistaina 16.10. kello 11.00 – 15.00 tai perjantaina 19.10. klo 12.00 – 15.00 välisenä aikana, puh. 040-837 4040.

Mikäli näet itsesi Meiran aluemyyntipäällikön tehtävässä, toivomme että käyt täyttämässä hakemuksesi palkkatoiveineen sivuillamme https://meira.fi/fi/yritys viimeistään 28.10.2018 mennessä.