Aluemyyntipäällikkö – Etelä-Suomi
Weidmüller

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Vahvistamme toimintaamme Etelä-Suomessa. Oletko sinä kehittymishaluinen ja innokas alan nuori kyky tai kokenut sekä osaava – ja ennen kaikkea myynti- sekä asiakaspalveluhenkinen

Aluemyyntipäällikkö – Etelä-Suomi

Työssäsi tapaat sinulle nimettyjä avainasiakkaita, kartoitat uusia mahdollisuuksia ja kasvatat yhteistä liiketoimintaamme. Aktiivinen vuorovaikutus asiakkaiden kanssa ja kykysi tuottaa ratkaisuja sekä näkemyksiä asiakkaidemme tarpeisiin auttavat sinua menestymään työssäsi. Emme siis hae riviliitinmyyjää, vaan ammattimaista asiakkaidemme liiketoiminnan kehittäjää.

Koulutukseltasi voit olla esim. insinööri. Koulutustasi olennaisempaa on osaaminen, positiivinen asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot. Alan tuntemus, aiempi kokemus ja näytöt menestyksekkäästä ratkaisumyynnistä ovat selkeitä etuja. Voit myös olla vastavalmistunut nuori kyky, jolloin lupaamme valmentaa sinusta alan ammattimaisen asiakastyöskentelijän ja tulevaisuuden tähden.

Tarjoamme sinulle mm. kiinteän kuukausipalkan, mahdollisuuden vuosibonukseen, erinomaiset työvälineet, auto- ja lounasedun, etätyömahdollisuuden, loistavat työkaverit sekä erinomaisen mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn ja itsesi kehittämiseen. Toimistomme sijaitsee Vantaalla, jossa apunasi on mm huippuosaava tekninen tuki.

Toivottavasti kiinnostuit! Lähetä hakemus hakupainikkeen kautta viimeistään 26.9.2021. Liitä mukaan CV ja palkkatoive. Lisätietoja antaa maajohtaja Markku Leskinen puh. 0500 637003 tai MPS-konsultit Liisa Kirjavainen puh. 020 7469 423 pe 10.9. klo 10-11 tai to 16.9. klo 13-14 tai Esa Komonen puh. 020 7469 410 ke 22.9. klo 9-10.  Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää!


Ota yhteyttä:

Sijainti: Äyritie 22

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä MPS-Yhtiöiden kanssa.

MPS on suomalainen johtajuuden ja työsuhteen elinkaaren asiantuntija. Yli 45 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Autamme asiakkaitamme osaajien arvioinnissa ja löytämisessä sekä yksilöiden ja organisaatioiden kehittämisessä. Suomen toimistomme ovat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot