(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö, Etelä-Suomi
Avalon Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Aluemyyntipäällikkö, Avalon Nordic Oy, Etelä-Suomi

Haemme nyt aluemyyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Suomen alueelle.

Osana asiantuntijatiimiä pääset keskeiseen rooliin kehittämään liiketoimintamme kasvua ja hyvää asiakaspalvelua.

 

Tehtäviisi kuuluu:

Vastaat tuotteidemme myynnistä Etelä-Suomen alueella ja luot, ylläpidät ja kehität jälleenmyyjäyhteistyötä. Työsi sisältää monipuolisia myynnin ja asiakasyhteistyöhön liittyviä tehtäviä.

Tavoitteenasi on kasvattaa myyntiä ja kartoittaa sekä kehittää uusia yhteistyökumppanisuhteita tapaamalla asiakkaita heidän luonaan. Työtehtäviin kuuluu myös jälleenmyyjiemme liiketoiminnan tukeminen tekemällä kuluttaja-asiakkaiden tarvekartoituksia ja suunnittelutyötä.

 

Edellytämme sinulta:

Odotamme sinulta myynnillistä ja rohkeaa työskentelyotetta. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot sekä työskentelytyylisi on oma-aloitteinen ja suunnitelmallinen. Koulutuksesi voi olla tekninen tai kaupallinen ja toivomme, että omaat kokemusta myyntityöstä.

Arvostamme viemäröintijärjestelmien tuntemusta ja jätevesijärjestelmien suunnittelukokemus ja/tai -osaaminen on tehtävässä eduksi.  Työssä onnistumistasi tukee kokemus B2B-myynnin sekä asiakashankinnan tehtävistä.

Tarjoamme sinulle haastavan ja itsenäisen tehtävän hyvien tuotteiden ja osaavien ihmisten parissa sekä kilpailukykyiset edut. Valmennamme sinusta alamme asiantuntijan, jos et sitä ole jo valmiiksi. Toimipaikkasi sijainnin suhteen olemme joustavia ja se voi sijaita Kanta-Häme, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Uusimaa alueella. Työ edellyttää omaa autoa ja matkustusvalmiutta.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jussi Timonen, p. 040 746 8300. Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi viimeistään 5.2.2021 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Hakemukset pyydämme osoitteeseen jussi.timonen@avalonnordic.com