(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö, Etelä-Suomi / NIBE Energy Systems Oy
S&S Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

NIBE on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien tuottaja ja samalla markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa, pääpainopisteenä lämpöpumput ja lämminvesivaraajat. NIBE-konserni työllistää yli 18 000 työntekijää ja harjoittaa liiketoimintaa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa.

NIBE Energy Systems Oy edustaa Suomessa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia tuotemerkeillään NIBE Haato ja Metro. Suomen tiimissämme työskentelee noin 35 ammattilaista, ja toimistomme sijaitsee Vantaan Koivuhaassa.

Ainon siirtyessä tuotepäälliköksi etsimme uutta tulosvastuullista

aluemyyntipäällikköä 

huolehtimaan Etelä-Suomen alueesta. 

Oletko asiakaslähtöinen myynnin taitaja, kiinnostunut energiateknisistä ratkaisuista ja rentoon porukkaamme sopiva tiimipeluri? Tule osaksi kymmenen hengen myyntitiimiämme tarjoamaan ympäristövastuullisia energiaratkaisuja tukku- ja jälleenmyyjäasiakkaillemme.

Vastaat itsenäisesti alueesi myyntisuunnitelmasta, tapaamisten sopimisista, asiakaskäynneistä sekä asiakkaiden ja urakoitsijoiden tuotekoulutuksista. Kehität jo valmiiksi laajaa jälleenmyyntiverkostostoamme, osallistut messutapahtumiin ja seuraat aktiivisesti alueesi kilpailija- ja markkinatilannetta.

Kenttätyön vastapainona vietät osan työviikostasi NIBEn toimistolla Vantaalla tarjouslaskennan ja asiakasmitoitusten parissa. Hyödynnät toimistomme ajanmukaisia koulutustiloja asiakkaiden ja urakoitsijoiden tietotaidon ylläpitämiseksi. Itsenäisestä työnkuvasta huolimatta pääset päivittäin nauttimaan laajasta yhteistyöstä niin myyntikollegoittesi kuin teknisen tuen, tuotepäälliköiden, logistiikan ja hallinnon kanssa. Raportoit tehtävässäsi aluemyynnin myyntipäällikölle.

Toivomme sinulta kokemusta energia- tai rakennusalan tuoteratkaisuista ja aitoa kiinnostusta tekniikkaan. Tehtävän nopeaa haltuunottoa helpottaa, jos olet teknisesti suuntautunut joko koulutuksesi tai työkokemuksesi kautta. Odotamme, että nautit liikkuvasta myyntityöstä ja että viihdyt myös käytännönläheisessä urakoitsijaympäristössä. Työtapasi laajan asiakaskunnan parissa on järjestelmällinen ja tehokas. Sinulla on luontaiset neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Optimaalinen maantieteellinen asuinpaikkasi on Uudenmaan tai pääkaupunkiseudun alueella.

NIBE tarjoaa sinulle mahdollisuuden myydä tuotteita, joiden brändi ja luotettavuus tunnetaan. Tarjoamme monipuolisen tuotetarjonnan lisäksi ison kansainvälisen konsernin vakaat tulevaisuuden näkymät.

Tarjoamme NIBEläisille myös hyvät puitteet jatkuvaan ammattitaidon kehittämiseen. Laaja paikallinen koulutustarjonta, modernit koulutustilat ja säännölliset tehdaskäynnit Ruotsissa antavat sinulle hyvät mahdollisuudet pysyä kehityksen kärjessä ja saavuttaa tuloksia yhdessä muun tiimin kanssa.

Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan hakuun!

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingin konsultti Vivi Stening, p. 0500 773 755.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 20.10.2019.