(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö Etelä-Suomeen
Color Expert Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2018
Color Expert Finland Oy
Color Expert Finland Oy kuuluu Storch Ciret GmbH -konserniin, jolla on alan suurin liikevaihto ja vanhimmat perinteet maalaus- ja sisustusalalla Euroopassa. AsiakkaammeSuomessa ovat keskusliikkeet, rautakaupat ja sisustusliikkeet. Suomen tuotevalikoimamme kostuu n. 300 erilaisesta maalaus- ja
sisustustyökalusta. Koko konsernissamme on tarjolla yli 3000 tuotetta, joista pääosa on omaa tuotantoamme.
Toimenkuva
Vahvistamme myyntitiimiämme ja etsimme joukkoomme energistä kenttämyynnin ammattilaista, joka haluaa näyttää kykynsä isossa konsernissa Etelä-Suomen alueen huippumyyjänä. Vastaat jo olemassa olevista asiakkuuksista ja haet aktiivisesti uusia avauksia rautakaupoista ja sisustusliikkeistä.
Odotamme sinulta
Odotamme että sinulla on jo selkeitä näyttöjä onnistumisista b-to-b -myynnissä ja olet valmis tekemään pitkäjänteistä ja peräänantamatonta työtä kasvattaen markkinaosuuttamme. Sinulla on kaupallinen koulutus koska meillä on jo suunnitelmia urakehityksesi varalle; ymmärrät lähtökohtaisesti yritystoiminnan periaatteet numeroiden, tietotekniikan ja hallinnollisten osa-alueiden kautta. Kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Ruotsin kielen osaaminen on eduksi.
Koulutus ja työkokemus
Työskentelet pääsääntöisesti kentällä, joten oma auto on välttämätön. Tarjoamme hyvät työkalut ja perehdytyksen tuotevalikoimaamme, jota voit esitellä asiakkaille myös uusissa toimitiloissamme ja showroomissa Porvoon moottoritien läheisyydessä. Taloudellinen menestyskään ei haittaa sinua; haluat, että ahkeruutesi ja osaamisesi näkyy myös palkassasi. Tarjoamme sinulle kiinteän peruspalkan lisäksi mahdollisuuden isoon bonuspalkkioon, km-korvaukset sekä päivärahat.
Muut tiedot
Työ alkaa sopimuksen mukaan heti kun löydämme sinut. Lähetä hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi 12.11. mennessä sähköpostitse osoitteeseen jaanamaija.hapuoja@vmp.fi merkillä ”aluemyyntipäällikkö Etelä-Suomi”. Lisätietoja tehtävästä: yrittäjä Jaanamaija Hapuoja, puh 0400 843 394
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Jaanamaija Hapuoja, Jaanamaija.Hapuoja@vmp.fi, 019- 560 1600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 12.11.2018 mennessä.