(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö Etelä-Karjalaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2020

Haemme energistä B2B-myyntivoimaa Etelä-Karjalan alueelle L&T:n kiinteistöpalvelujen myyntiin. Oletko sinä meidän uusi

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ?

Vastaat itsenäisesti kiinteistöpalveluiden uusmyynnistä (siivous, kiinteistöhuolto- ja tekniikka) Etelä-Karjalan alueen yrityksille. Hoidat projektijohtamisen, tarjousprosessit, neuvottelut ja sopimusten laadinnan ja kontaktoit aktiivisesti uusia asiakkaita. Sinulle on tärkeää myös pitää jo olemassa olevat asiakkaat tyytyväisinä. Teet tavoitteellista työtä pyrkien aina ylittämään myyntitavoitteesi ja nautit tuloksen tekemisestä. Olet kiinnostunut ymmärtämään asiakkaan liiketoimintaa ja etsimään palveluratkaisuja, jotka tukevat sitä. Työtuolisi sijaitsee ensisijaisesti Lappeenrannassa.

 

Etsimme sinua, jolla on jo kokemusta B2B-myynnin tehtävistä ja hyvät myyntiverkostot alueella. Etsimme aktiivista ja aidosti myynnillisistä haasteista nauttivaa ammattilaista, joka motivoituu tuloksen tekemisestä. Itsenäinen työote, myyntinälkäisyys ja taito verkostoitua kuuluvat hakemamme henkilön ominaisuuksiin samoin kuin erinomaiset esiintymis- ja vuorovaikutustaidot.

 

Kehitämme voimakkaasti palveluliiketoimintaamme ja panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Pääset osaksi innovatiivista ja energistä porukkamme. Sinulla on loistava mahdollisuus tehdä työstä omannäköisesti. Lisäksi pääset tekemään hommia alueen suurimpien mahdollisten asiakkaiden kanssa ja saat työllesi niin myyntitiimimme kuin koko L&T tuen.

 

Tule mukaan porukkaamme ja naputtele meille hakemus palkkatoiveineen viimeistään 27.9. mennessä. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.

 

Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, voit soittaa Etelä- ja Keski-Suomen myyntipäällikölle Petri Salokannel p. 050 385 7468. Yhteydenotot pe 18.9. klo 9-12 tai klo 14.30 – 16.00, tai ma 21.9. klo 9.00 - 16.00.