(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö, Balco (Etelä-Suomi)
Balco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

BALCO - EUROPE'S BIGGEST NAME IN BALCONIES. Balco is the marketing leader for balcony-systems. We develop, produce, sell and mount our own open and glazed balcony systems. Our headquarters is situated in Växjö, Sweden and we have subsidiaries in Norway, Denmark, Finland, UK, Germany, Holland and Poland. Our company consists of 400 co-workers and we have a turnover of approximately 100 MEUR and growing rapidly. Our production is handled in our facilities in Växjö where the production process is certified according to ISO 9001 and ISO 14001.

Balco laajentaa toimintaansa Suomessa ja etsii aktiivista ja myyntihenkistä aluemyyntipäällikköä Etelä-Suomen alueelle. Toimipiste sijaitsee Helsingin Töölössä. Tehtävä on vakituinen ja solmitaan suoraan Balco Oy:n kanssa.

Aluemyyntipäällikkönä vastaat Balcon parvekeratkaisujen projektimyynnistä. Pääasiallisen asiakaskuntasi muodostavat asunto-osake- ja kiinteistöyhtiöt, isännöitsijät sekä rakennusliikkeet. Työssäsi etsit ja kontaktoit aktiivisesti potentiaalisia asiakkaita, jotka ovat mm. isännöitsijöitä, kiinteistöpäälliköitä ja taloyhtiöiden hallituksen jäseniä. Asiakaskontaktoinnin ja neuvotteluiden lisäksi laadit asiakaskohtaisia räätälöityjä tarjouksia ja sopimuksia samalla ylläpitäen ja vahvistaen asiakassuhteita.

Sinulla on sekä kaupallista ja / tai teknistä ymmärrystä ja olet jo työskennellyt ratkaisu- tai
projektimyynnin parissa. Eduksesi katsotaan aikaisempi työkokemus tai koulutus rakennusteollisuuden parista. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, määrätietoinen ja tavoitteellinen. Työ vaatii pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä, koska myyntiprosessit voivat olla pitkiä. Olet asiakkaidemme luotettava ja arvostettu yhteistyökumppani, jolla on kykyä tuottaa asiakkaille luovia ja lisäarvoa tuottavia ratkaisuja. Suhtaudut työaikaan joustavasti, sillä osallistut taloyhtiöiden kokouksiin. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Sinulla on ajokortti ja voit joko käyttää omaa tai yrityksen autoa.

Balco tarjoaa sinulle vakituisen työtehtävän markkinajohtajan laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisujen parissa sekä itsenäisen tehtävänkuvan kasvavassa yrityksessä. Tulet saamaan työssäsi sekä emoyhtiön että Suomen organisaation täyden tuen.

Kiinnostuitko? Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille (etunimi.sukunimi@click-hp.fi). Haethan paikkaa viimeistään 7.3.2021 mennessä. Lisätiedot arkisin klo 12-15, p. 050 411 0390. Click Henkilöstöpalvelut vastaa rekrytointiprosessista. Balco ei vastaa tässä kohtaa työhön liittyviin tiedusteluihin.