(Poistunut julkaisusta)

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Aerzen Finland Oy Ab
Target Headhunting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020


Aerzen Group -konserniin kuuluva Aerzen Finland Oy Ab myy ja huoltaa huippusuorituskykyisiä Aerzen -kompressoreita, joita käytetään mitä moninaisimmissa sovelluksissa. Yhtiön toiminta-alueena ovat Suomi, Eesti ja Latvia. Maailmanlaajuisesti operoiva saksalainen emoyhtiömme on toiminut perheyrityksenä jo yli 150 vuotta. Suomessa Aerzen on ollut edustettuna 1940-luvun lopulta lähtien. Asiakkaamme ovat teollisuusyrityksiä useilla eri toimialoilla, sekä kunnalliset puhdistamot ja vesilaitokset. Valttikorttimme kilpailussa on saksalaisten Aerzen-tuotteiden hyvin tunnettu korkea laatu ja pitkä elinkaari.

Kasvatamme liiketoimintaamme ja haemme

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

kiertomäntä-, ruuvi ja turbokompressoreiden myyntiin.

Tehtävässä etsit ja hankit uusia asiakkaita ja myyt lisää nykyisille asiakkaille, toimialueenasi on Suomen lisäksi Viro ja Latvia. Hoidat myynti- ja toimitusprosessin itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti, mm: laadit tarjouksia asiakkaiden tarpeisiin, vastaat sopimusneuvotteluista, käsittelet tilaukset, huolehdit toimituksesta ja laskutuksesta sekä käyttöönottoprosessista jälkihoitoineen. Tarpeen mukaan osallistut satunnaisesti myös muihin tehtäviin toimistossa tai varastossa. Suomen kielen lisäksi käytät englannin kieltä, ruotsin- ja saksan kielen taito on etu. Hallitset Windows-ympäristön päivittäisen käytön hyvin ja olet tottunut kirjalliseen ja suulliseen viestintään. Työ edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa sekä ajoittain Virossa ja Latviassa. Edustamiimme koneisiin perehdyttävä koulutus annetaan osin Suomessa ja osin Saksassa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kiinnostusta tekniikkaan ja koneisiin sekä osaamista ja halua kokonaisvaltaiseen ja pitkäjänteiseen myyntityöhön. Teknillinen / kaupallinen koulutus on etu. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja systemaattinen. Haluat tehdä tulosta ja olet taitava neuvottelemaan, toimit pitkäjänteisesti yhteistyön puolesta. Eduksi olisi myös kokemus teknisestä myynnistä esim. teollisuuteen ja/tai kunnallisille yksiköille.

Arvostamme huolellisuutta, luotettavuutta ja joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä pitkäpinnaisuutta.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työkentän, kilpailukykyisen palkkauksen sekä kehitysnäkymät vakavaraisessa yrityksessä. Tutustu tarkemmin yritykseen: https://www.aerzen.com/fi.html

Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy:n Headhunter Timo Välenoja Puh. 050 444 2783, timo.valenoja@targetheadhunting.fi. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen  25.3.2020 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi > Työpaikat.