(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyntipäällikkö, Aermec Finland Oy, Etelä-Suomi
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2018Työn kuvaus:
  Aermec Suomi Oy on ilmastoinnin- ja prosessijäähdytyksen asiantuntija, jolla on alasta kymmenien vuosien kokemus. Myymme, toimitamme ja huollamme korkealaatuisia sekä luotettavia Aermec-ilmastointilaitteita. Laaja tuotevalikoimamme kattaa tarvittavat ratkaisut asiakkaalle pienistä split- järjestelmistä suuriin megawattien kylmävesiasemiin ja käytännössä meiltä löytyy ratkaisu lähes kaikkiin asiakkaan jäähdytys- ja lämmitystarpeisiin.
 
Etsimme Aermec Suomi Oy:lle ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Etelä-Suomen myynnistä ja projektitoiminnasta.
 
Aluemyyntipäällikön työssä hankit ja ylläpidät aktiivisesti asiakkuuksia. Työ on itsenäistä ja pystyt vaikuttamaan merkittävästi arkipäiväsi rakenteeseen. Saat työsi tueksi kokeneen ja osaavan myynti- & projektinjohtotiimin, jonka muut jäsenet työskentelevät Pohjois- ja Itä-Suomesta käsin. Positio Etelä-Suomen alueella on uusi ja siten pääset vaikuttamaan työpisteesi sijaintiin. Alueen liiketoiminnan kehittyessä alueen organisaatiota vahvistetaan mm. huoltopalvelun kehittämisellä. Laitteemme ovat ansainneet alalla hyvän maineen - saat käyttöösi vahvan verkostomme ja referenssimme ympäri maan. Oma roolisi voi liiketoiminnan kasvun myötä halutessasi kehittyä esimiestehtäväksi. Raportoit tekemisestäsi yhtiön toimitusjohtajalle.
 
Toivomme sinulta aiempaa kokemusta LVI-alan tehtävistä, myyntityöstä ja näyttöjä onnistumisista. Tarjoustyöskentely on sinulle ennestään tuttua ja viet ehdotuksia määrätietoisesti maaliin. Kykenet tekemään kannattavia päätöksiä ja tuloksen tekeminen motivoi sinua. Pidät liikkuvasta työstä ja kasvokkain tapahtuvasta henkilökohtaisesta myyntityöstä. Kylmäprosessin tuntemus ja tekniset valmiudet ovat iso apu kyetäksesi omaksumaan tuotteemme, joihin saat myös perusteellisen perehdytyksen. Olet joukkuepelaaja ja omaat aloitteellisen työskentelyotteen. Huumori kulkee arkipäivissäsi mukanasi. Eduksesi on, mikäli omaat valmiita verkostoja potentiaalisiin asiakkaisiin. Aluemyyntipäällikön työ on paljolti liikkuvaa asiakastyöskentelyä, joten ajokortti (B) on välttämättömyys. Kommunikoit hyvin suomeksi ja englanniksi.
 
Tarjoamme oikealle henkilölle hyvän peruspalkkauksen ja erinomaiset kannustimet, alan johtavat tuotteet ja niihin perusteellisen koulutuksen. Pääset itsenäiseen ja joustavaan työhön, ja pääset vaikuttamaan alueorganisaation rakentamiseen. Työtäsi tukee rehti, osaava ja aikaansaava työyhteisö.
 
Kiinnostuitko? Mikäli koet omaavasi oikean asenteen ja taustan tehtävään, lähetä hakemuksesi adecco.fi sivuston kautta. Avoimen tehtävän löydät hakusanalla ”aluemyyntipäällikkö”. Haku päättyy viimeistään 16.12.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävään valitaan tekijä heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Tatu Savolainen puh. 050-555 5210.   

Asiakkaan tehtävänimike:  Myyjä


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tatu Savolainen


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO