(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyjä
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019
Haemme asiakkaallemme KAAKKOIS - SUOMEEN hydrauliikkaletkujen & teollisuusletkujen sekä putkien - ja tarvikkeiden myynnistä innostunutta ALUEMYYJÄÄ.

Tehtävänäsi on nykyisten olemassa olevien asiakkuuksien laajentaminen sekä uusasiakashankinta Päijät - Hämeessä, Etelä - Karjalassa , Kymenlaaksossa sekä osassa Itä - Suomea. Tehokkaalla myyntityöllä etsit jälkimarkkina - ja OEM asiakkaita vastuualueeltasi sekä pyrit aktiivisesti löytämään uusia jälleenmyyjiä omalta alueeltasi kehittäen samalla nykyisiä. Kehität ja pyrit metsästämään uusia teollisuus - ja tehdaskunnossapidon asiakkaita seutukunnilta (Porvoo - Hamina - Kotka - Loviisa) ja kasvatat oman toimialueesi tulosta aktiivisella itseohjautuvalla myyntityöllä ja positiivisella asenteella!

Etsimällämme henkilöllä tulee olla vähintään kolme vuotta myyntikokemusta teollisuudesta, kunnossapidosta tai urakoitsijoilta. Omaat kokemusta varaosien, tarvikkeiden tai tuotteiden myynnistä esimerkiksi työkalumyynnin, hydrauliikkamyynnin, tiivisteiden, varaosien, teollisuustarvikkeiden tai vastaavien osalta ja omaat hyvän Päijät-Häme/Etelä-Karjala/Kymenlaakso paikallistuntemuksen. Et pelkää liata omia käsiäsi töiden ohessa ja omaat teknistä ajattelukykyä ja hahmotusta. Sinulla on suuri halu oppia uutta, et pelkää uusiasiakashankintaa ja omaat asiakkaille näkyvän positiivisen ja energisen otteen työhösi. Meriiteiksi katsomme hydrauliikan letkujen tai vastaavien kokemuksen ja hyvän englannin kielen taidon.

Segmentit:

* Urakoitsijat & liikkuvan kaluston asiakkaat
* Maanrakennus, metsäteollisuus ja lastinkäsittelysegmentti
* Kuiva - aine ja nestepuolen mobiilikaluston yritykset
* Paperitehtaat, prosessiteollisuus, kunnossapitoyritykset, teollisuusasiakkaat, satamaoperaattorit
* OEM koneenrakennusteollisuus (pienet ja keskisuuret koneenrakentajat)

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden näyttää osaamisesi ja kasvattaa myyntiä omalla alueellasi. Pystyt vaikuttamaan palkkaasi taitojesi karttuessa ja saat tehtävään kattavan perehdytykseen ensimmäisten kuukausien aikana niin koulutusten kuin nykyisen aluemyyjän toimesta. Tehtävä antaa sinulle loistavan sauman hypätä kasvavan toimijan kelkkaan mukaan ja olla omalta osaltasi mukana kehittämässä yrityksen kasvua entisestään. Pääset mukaan itsenäiseen työnkuvaan, missä voit itse vaikuttaa kalenteriisi ja työskennellä erittäin itseohjautuvasti.

Työn suunniteltu aloitus on tammikuun alussa 2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on 5 - 7 viikon alkukoulutus useissa eri osissa Turussa, jonka lisäksi tukenasi on nykyinen aluemyyjä asiakaskäynneillä ensimmäisten kuukausien aikana. Työn alettua, tulee henkilön olla valmis käymään Turussa myyntipalavereissa muutaman kerran kuukaudessa.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksen tulemaan niin pian kuin mahdollista, sillä haastattelut on nyt aloitettu ja paikka tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kysymyksiä? Lisää tietoa tehtävästä antaa Manpowerin Rekrytointikonsultti Esko Saurio numerosta 040 647 2205.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.