(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyjä
Majoituspalvelu Forenom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Haemme Majoituspalvelu Forenomille aluemyyjää Kuopioon

Toimintamme kasvaessa haemme yrityksemme palvelukseen tuloshakuista ja asiakaspalveluhenkistä myynnin supersankaria Itä-Suomen (Savon, Pohjois-Karjala) liiketoiminta-alueellemme. Työpisteesi sijaitsee Kuopiossa.

Työtehtäviisi kuuluu yritysasiakkaiden tapaaminen ja asiakaskohtaisten tarpeiden kartoittaminen. Teet asiakkaan majoitussopimukset huolellisesti järjestelmään ja ylläpidät olemassa olevia asiakassuhteita. Ymmärrät, että työpanoksesi vaikuttaa vahvasti liiketoimintamme kokonaiskannattavuuteen ja alueen kohteiden käyttöasteeseen. Etsimämme henkilö nauttii myynnillisestä ja rutiininomaisesta työstä, mutta ennen kaikkea myös parhaiden asiakkaiden palvelemisesta. Haluat kehittää itseäsi tehokkaammaksi ja haastat meidät, mikäli toiminnoissamme olisi parantamisen varaa. Omaat erinomaiset sosiaaliset taidot ja et säikähdä vaikka työpäivä olisikin välillä stressaava.

Olemme kansainvälinen matkailualanyritys, joten odotamme sinulta hyvää englannin kielentaitoa. Työkielenä on suurimmaksi osaksi suomen kieli, mutta yrityksemme virallinen kieli on englanti. Savon murteen ymmärtämisestä ja tuottamisesta voi jossain tilanteessa olla myös hyötyä.

Teet työsi puhelimella, tietokoneella ja tapaamalla kasvotusten asiakkaita. Normaalien ohjelmistojen mm. MS Office-perhe käyttö ei tuota sinulle ongelmia ja omaksut nopeasti järjestelmien käytön. Ehdottomia etuja hakijalle on työkokemus yritysmyynnin puolelta, matkailu- ja majoitusalan tunteminen ja valmiit yrityspäättäjäkontaktit.

Odotamme sinulta myös huumorintajuista, iloista ja toimeen tarttuvaa luonnetta. Lähdet tarvittaessa vaikka siivoamaan toimitusjohtajamme kanssa, mutta siivoaminen ei kuitenkaan tule kuulumaan normaaliin työpäivääsi.

Onko sinusta tähän hommaan? Mikäli vastasit kyllä, lähetäthän hakemuksesi heti täyttämällä Baronan sähköinen hakulomake. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa, valittu henkilö solmii työsuhteen Majoituspalvelu Forenom Oy:n kanssa.

Hakuaika päättyy 13.11.2018 klo 23:59, mutta voimme haastatella hakijoita jo hakuaikana.