(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyjä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

Oletko B2B myynnistä kiinnostunut ja aktiivinen tyyppi, joka haluaa päästä tekemään kauppaa sekä tapaamaan erityisesti teollisuuden ja rakennusalan asiakkaita?

Haemme Pohjoismaiden johtavalle majoitusalan toimijalle Forenomille Aluemyyjää Lapin alueen yritysmyyntiin. Työskentelyalueenasi on koko Lapin alue, mutta eritystä huomioitasi vaatii Meri-Lapin alue. Oman alueen lisäksi myyntiä tehdään mahdollisuuksien mukaan puhelimitse myös muualle Suomeen. Asiakasyrityksemme ovat pääosin teollisuuden ja rakennusalan yrityksiä, mutta asiakkaitamme löytyy paljon myös muilta toimialoilta. Erityisesti rakennus- ja teollisuuden alan verkostot katsotaan eduksi.

Vastuunasi on alueen majoituspalveluiden yritysmyynti erityisesti Meri-Lapin osalta, eli kontaktoit Forenomin verkostosta majoituspalveluita tarvitsevia asiakkaita puhelimitse, selvität ja ratkaiset heidän tarpeet ja sovit tapaamiset kasvotusten. Hoidat myös nykyisiä asiakkuuksia ja toimit uusien asiakkaiden yhteyshenkilönä. Vastaat myös alueen uusasiakashankinnasta, et siis pelkää selvitellä esimerkiksi alueelle tulevia urakoitsijoita ja kontaktoida heitä. Kun kauppaa syntyy vastaanotat asiakkailta tilauksia ja varmistat, että tilaukset siirtyvät kohteista vastaaville tahoille.

Tehtävässä menestyy aktiivinen, myynti- ja asiakaspalveluhenkinen tyyppi, joka ei pelästy kylmäsoittoja tai ajoittain pieniä vastoinkäymisiä. Olet hands-on tyyppi ja valmis liikkumaan asiakkaiden luo, oma auto onkin tehtävässä välttämättömyys. Aikaisempi kokemus majoituspalveluiden parista sekä myynnistä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on aktiivinen ja myyntihenkinen asenne sekä tahto saavuttaa annetut tavoitteet. Tehtävässä tarvitaan hyviä IT-valmiuksia sekä sujuvaa suomen ja mielellään englanninkielen taitoa. Ruotsinkielen taito on ehdottomasti iso plussa!

Forenom tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen osa-aika tai kokoaikatyönä toiveesi mukaan. Työtä tehdään pääsääntöisesti toimistoaikoina, toivomme kuitenkin, että olisit tavoitettavissa myös toimistoaikojen ulkopuolella.

Forenom tarjoaa sinulle vapauden hoitaa myyntiä toivomallasi tavalla tiettyjen raamien puitteissa. Meiltä saat lisäksi kilpailukykyiset työsuhde-edut, kuten erittäin halvan majoittumisen Forenomin vapaissa kohteissa. Pääset myös osaksi vauhdikasta ja ammattitaitoista työporukkaa ja isoa kansainvälistä organisaatiota, joista saat tukea tarvittaessa. Raportoit tekemistäsi suoraan aluepäällikölle ja työnkuvassasi on omasta osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen jatkossa vielä kasvuvaraa. Iso Suomalainen ja kansainvälinen organisaatio takaa myös etenemismahdollisuuksia Suomessa ja ulkomailla.

Vauhdikkaiseen Forenomin porukkaan pääset tutustumaan: www.forenom.fi sekä Instagramissa @forenomfinland ja Facebookissa facebook.com/Forenom.

Mikäli tunnet kuuluvasi joukkoon, jätäthän hakemuksesi viivyttelemättä Baronan hakujärjestelmään, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydettyä! Valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen Forenom Oy:n kanssa.

Lisätietoja tehtävästä Opteam / Barona Lapin Rekrytointikonsultti Jyry Lehtoniemi, jyry.lehtoniemi@opteam.fi tai +358 50 4131220 (soittopyyntö tekstiviestillä) tai yrittäjä Antti Rotko, antti.rotko@opteam.fi tai 040-5611204 (soittopyyntö tekstiviestillä). Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen viimeistään 18.3.2018 oheisen hakulinkin kautta. Sähköpostihakemuksia emme valitettavasti pysty huomioimaan.

Edellytykset työnsaannille: Aktiivisuus, Myyntiasenne
Eduksi luettavat asiat: Alueverkosto