ALUEMYYJÄ, Schiedel Savuhormistot Oy
Schiedel Savuhormistot Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Haluatko tehdä myyntiä ja tulosta uusinta uutta ja kovinta laatua olevien teknisten palveluratkaisujen ja tuotteiden parissa? Teetkö, soitatko, etkä vain meinaa? Kiinnostaako kehittyvä tuotevalikoima? Voit olla jo ”mainetta hankkinut” tai urasi alkuvaiheilla menestystäsi myynnissä rakentava teknisen alan, mielellään rakennusalan, tuntija. Tämä tilaisuus on sinulle!

Haemme kahta ALUEMYYJÄÄ Schiedel Oy:hyn toiminnan laajentuessa. Myyntialue muokkautuu valittavan henkilön mukaan mutta työpisteesi on toimistolla Espoossa. Tehtävä edellyttää myös liikkumista asiakkailla myyntialueellasi Suomessa. Rekrytointikumppanina toimii Barona Engineering, tehtävässä rekrytoidut vakituiseen työsuhteeseen Schiedeliin.

Aluemyyjänä vastaat omalta osaltasi myynnistä laajentamalla asiakasverkostoa sekä kehittämällä nykyisiä asiakkuuksia. Lisäksi vastaat osaltasi myytyjen projektien läpiviemisestä. Asiakkaita ovat esim. rautakaupat ja rakennusliikkeet. Rakennusalan tuntemus ja ymmärrys auttaakin sinua vakuuttamaan tässä tehtävässä.

Aluemyyntipäällikkönä toimit osana asiantuntevaa myyntitiimiä kansainvälisessä konsernissa, joten saat tukea tarvittaessa tehtävässä onnistumiseen.

Toivomme sinulta:

  • aktiivista, tavoitehakuista ja innokasta otetta asiakas- ja myyntityöhön
  • kykyä ja halua kohdata asiakkaita, neuvotella ja projektoida
  • hyviä viestintä- ja yhteistyötaitoja.

Eduksi katsomme rakennusalan tuntemuksen/ kokemuksen.

Yrityksen kansainvälinen toimintaympäristö edellyttää, että tulet hyvin toimeen suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä.

Schiedel tarjoaa sinulle:

  • kiinteän kuukausipalkan sekä bonusjärjestelmän
  • kattavan työterveyden ja liikuntaedun
  • vapauden työskennellä itsenäisessä asemassa välittömässä yhteistyössä yrityksen johdon kanssa
  • edistyksellisen tuoteportfolion markkinajohtajan varmuudella
  • monipuolisen ja matalan hierarkkisen toimintaympäristön
  • vahvan kotimaisen ja kansainvälisen asiantuntijatiimien tuen.

Erkki, tuotepäällikkö, kertoo; ”Olen ollut talossa 2009 alkaen ja vuodesta 2018 tuotepäällikkönä. Uramahdollisuudet on itsestä kiinni – kun on halua kehittyä ja kiinnostusta, niin Schiedelillä on mahdollisuuksia. Lisäksi täällä pääsee osallistumaan oman ydintyönsä ohella muuhunkin, jos haluaa. Schiedelillä kaikki tuntevat toisensa, yhteisöllisyys onkin tärkeä osa toimintaa. Toki jokainen pääsee työskentelemään itseohjautuvastikin mutta yksin ei jätetä. Kaikki sujuu meillä hyvin! Ala on lisäksi koko ajan muuttuva ja kansainvälinen konserni tuo mukavia lisämausteita toimintaan.”

Maarit, asiakaspalvelusta; ”Olen ollut talossa 20 vuotta. Olen työskennellyt varastossa, tehtaalla ja nyt pääkonttorilla. Työnantaja on luotettava, meillä ei ole ollut koskaan lomautuksiakaan. Olemme pieni ja tiivis porukka, jossa ollaan tekemisissä lähes päivittäin ja henkilökemiat osuu kaikilla hyvin yhteen. Jokainen päivä on vähän erilainen, myyjät on ihania tyyppejä ja asiakkaat tuttuja. Kaikki on mutkatonta.”

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot