(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyjä - Helen Helsinki
Promotion Point Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haemme vahvistusta liikkuvaan Helen tiimiimme!

MILLAISTA TYÖ ON?

Tule tekemään töitä mahtavaan ja energiseen tiimiimme. Sähköä myydään ständeillä eri puolilla pääkaupunkiseutua, Uuttamaata ja sen lähikuntia. Työ on mukavan vaihtelevaa: myyntipaikkasi sijainti voi olla tavarataloissa, marketeissa tai messuilla. Myyntilokaatiot vaihtelevat ja niihin kuljetaan autolla, joten ajokortti on plussaa.

Aiempi kokemus ständillä työskentelystä ei ole välttämätöntä: me arvostamme sinussa tavoitteellisuutta, iloisuutta, intohimoa asiakaspalvelutyöhön ja aitoa innostusta olla mukana osana ammattitaitoista myyntitiimiä. 

TYÖAJAT?

Työtä tehdään arkisin klo 8-21 välillä ja la-su klo 10-18 välillä. Työvuorojen pituudet ovat noin 6-8 tuntia. 

ENTÄ JOS EN TIEDÄ SÄHKÖMYYNNISTÄ MITÄÄN?

Yksi tärkeimmistä arvoistamme on myyjän koulutus. Koulutamme sinut tehtävään positiivisella asenteella, olemme tukenasi työvuoroissa ja annamme parhaimmat työkalut myyntiin jotta onnistuisit. Työtä teemme yhdessä, tiiminä. Tule kehittymään kanssamme huippumyyjäksi! 

KUULOSTAA HYVÄLTÄ! MUTTA ENTÄS PALKKA?

Kun myynti sujuu, kannattaa siitä palkita, siksi meillä on kannustava provisiopalkkaus sekä kilpailukykyiset bonukset. Tässä projektissa kokopäiväiset myyjämme ansaitsevat alan mediaanipalkkaan nähden huomattavasti enemmän.

Meillä voit tehdä työtä työsuhteessa, kevytyrittäjänä tai oman yrityksen kautta. Tervetuloa keskustelemaan lisää mahdollisuuksista! 

MILLOIN VOIN ALOITTAA?
Ota yhteyttä rekrytointitiimiimme, puh. +358 40 621 3866, lähetä lyhyt videotervehdys WhatsAppilla tai lähetä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella. Haastattelut järjestämme toimistollamme, mutta tarvittaessa myös etähaastattelu on mahdollista. Käsittelemme hakemuksia heti niiden saavuttua ja palkkaamme uudet työkaverit mahdollisimman pian, joten toimi nopeasti!

Käy tutustumassa meidän meininkiin Instagramissa @promotionpoint!

#promotionpoint #welovepromotionpoint #kysymitävaanmyyjiltä