(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyjä, Finncont Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019


Finncont suunnittelee ja valmistaa kestäviä ja ympäristövastuullisia ratkaisuja jäte- ja kiinteistöhuoltoon ja teollisuuteen sekä turvallisia ja hyväksyttyjä polttoainesäiliöitä. Tarjoamme myös sopimusvalmistusratkaisuja sekä tuotekehityksen huippuosaamista Finncont Design Studiossamme.


Vahvistamme myyntitiimiämme ja haemme nyt


ALUEMYYJÄÄ


Tehtävässäsi vastaat ensisijaisesti kotimaisten Finncont -jätekeräysjärjestelmien myynnistä pääkaupunkiseudulla, mutta vastuualueesi voi käsittää myös muiden ympäristötuotteidemme myyntiä. Kohderyhmänäsi ovat jätekeräysjärjestelmiä rakentavat ja suunnittelevat asiakkaamme pääkaupunkiseudulla mm. rakennusliikkeet, arkkitehtitoimistot, isännöitsijät, jätehuoltoyhtiöt, kaupungit ja kunnat.


Työssäsi vastaat myynnistä, tuloksesta ja asiakassuhteiden hoidosta omalla markkina-alueellasi. Tehtävänäsi on aktiivisesti kehittää oman alueesi myyntiä sekä huolehtia asiakaskannan hoidosta ja uusasiakashankinnasta. Seuraat oma-aloitteisesti alueesi markkinatilannetta ja tuotat tietoa organisaatiollemme tuotekehityksen tueksi. Ideoit ja toteutat toimenpiteitä myynnin vauhdittamiseksi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii vahvaa panostusta henkilökohtaiseen myyntityöhön, jolla teet yrityksemme ja itsesi korvaamattomaksi kumppaniksi kohderyhmässämme.


Odotamme, että sinulla on kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä, niin uusasiakashankinnasta kuin olemassa olevien asiakassuhteiden hoidosta. Olet järjestelmällinen ja itsenäiseen työhön kykenevä. Tarvitsemme tekijää, joka ei epäröi kohdata asiakasta kasvokkain, sillä vain yhdessä asiakkaidemme kanssa voimme rakentaa jatkuvuuteen perustuvan kumppanuussuhteen. Katsomme eduksi, mikäli sinulla kokemusta rakennusalan, kiertotalouden tai kuljetusalan asiakkaista ja urakoitsijoista.                         


Toimipaikkamme sijaitsevat Lahdessa ja Virroilla, mutta hakemamme tuloksentekijä viettää suurimman osan ajastaan asiakkaiden luona, joten sujuvan työnteon mahdollistavat käytössämme olevat joustavat etätyöratkaisut.


Tervetuloa mukaamme tekemään käytännössä puhtaampaa huomista!


Mikäli kiinnostuit avoimesta paikasta,  täytä hakemuslomake ilmoituksen linkin kautta viimeistään 24.5.2019 mennessä. Voit halutessasi liittää mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 14 – 15 myyntipäällikkö Jari Jokiniemi p. 040 560 2173 ja 16.5. alkaen toimitusjohtaja Mikko Kärkkäinen p. 040 833 2900.


Finncont on perustettu vuonna 1974. Toimimme maailmanlaajuisesti ja työllistämme tänä päivänä noin 160 henkilöä Lahdessa ja Virroilla. Finncont-konsernin liikevaihto on noin 30 M€. Tavoitteemme on jatkuvuus, Continuity. Tavoitteessa kiteytyy kiertotalouden perusajatus pyrkiä maksimoimaan tuotteiden, komponenttien, raaka-aineiden ja materiaalien sekä niihin sitoutuneen arvon kiertoa taloudessa mahdollisimman pitkään. Katso lisää www.finncontshop.com