(Poistunut julkaisusta)

Aluemyyjä Blåkläder Oy
Blåkläder Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Etsitkö vastuullista ja mielenkiintoista myyntitehtävää? Löytyykö sinulta virtaa tapaamiskalenterin täyttämiseen ja myyntitaitoja muuttamaan tapaamiset kaupaksi? Haemme nyt innostunutta ja motivoitunutta

Aluemyyjää

Blåkläder Oy:lle. Tulet ensisijaisesti vastaamaan alueen uusasiakashankinnasta yhteistyössä alueen jälleenmyyjien kanssa. Hoidat aktiivisesti myös nykyisiä asiakassuhteita omalla alueellasi. Tehtävänäsi on tuottaa asiakkaille laadukkaan palvelun lisäksi kokemuksia tuoteperheestä, jossa täydellisyys ja laatu ovat ohjaavia tekijöitä.

Olet hakemamme henkilö, jos tehtävään soveltuvan kaupallisen ja/tai teknillisen koulutuksen lisäksi viihdyt myynnin monipuolisessa tehtäväkentässä ja tässä vaativassa asiakasrajapinnassa toimiminen on sinulle luontaista. Tehtävänäsi on sopia tapaamisia puhelimitse, tavata asiakkaita, tehdä tarjouksia ja varmistaa kaupat yhteistyössä jälleenmyyjän kanssa. Tuotteiden ja alan tuntemus katsotaan eduksi.

Olet positiivinen henkilö, jolla on halu tehdä tulosta itsenäisessä tehtävässä. Odotamme, että sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot ja hyvät arvot. Sinulta löytyy ajokortti ja valmius matkustaa kotimaassa. Alueena tulee ensisijaisesti olemaan Etelä-Suomi ja Kaakkois-Suomi. Toimit tiiviissä yhteistyössä Blåkläder myyntitiimin kanssa. Hallitset nykyaikaiset sähköiset työvälineet ja hyödynnät niitä osana työtäsi.

Työ tarjoaa mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän lisäksi laadukkaan brändin ja työn innovatiivisen työyhteisön parissa. Kilpailukykyisen ansiotason lisäksi sinua kannustaa tehtävässäsi menestykseen ammattitaitoiset ja mukavat kollegat sekä miellyttävä työilmapiiri. Työpisteesi sijaitsee Vantaalla.

Mikäli koet että olet oikea ihminen hakemaamme työhön, lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä mahdollisimman pian ja kerro meille miksi tämä tehtävä on kuin sinulle tehty. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Kytölä p. 0445171035 tai teemu.kytola@barona.fi