(Poistunut julkaisusta)

Aluemestari
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2021

Haemme

ALUEMESTARIA

Metsä Board Äänekosken tehtaalle

Millainen työ sinua odottaa?

Haemme Aluemestaria konekunnossapitoon vastaamaan kartonkitehtaan koneiden, laitteiden ja järjestelmien ennakkohuolto-, korjaus- ja muutostöiden valvonnasta ja kehittämisestä. Toimit oman alueesi esimiehenä.

Millaista osaamista etsimme?

Edellytämme koulutusta tekniikan alalta, esim. DI tai Ins. Omaat järjestelmällisen työskentelytyylin ja hyvät vuorovaikutustaidot, sekä kannustavan ja johdonmukaisen esimiesotteen. Sinulla on kehittämis- ja kehittymishalua, sekä omaat vahvan turvallisuusasenteen. Lisäksi sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Miksi Metsä?

Verkkokaupan kiihtyvä kasvu ja kuluttajien ympäristötietoisuus lisäävät kartonkipakkausten kysyntää. Metsä Boardin ammattilaiset ovat ylpeitä laadukkaista ja vastuullisista tuotteistaan, joiden avulla rakennetaan kestävämpää tulevaisuutta maapallollemme. Liity osaajien joukkoon.

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi tehdaspalvelupäällikkö Henri Lehtolaiselle (p. 050 406 9806), jonka tavoitat parhaiten tiistaina 12.1. tai torstaina 14.1. klo 13-15.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 24.1.2021 saakka. Menestystä hakuun!