(Poistunut julkaisusta)

Aluemestari, MENEVÄ, Vaasa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018Työn kuvaus:
   


Menevä on taksialan vapautuessa nopeassa kasvussa oleva suomalainen taksialan yritys. Olemme reilu kumppani ja tuki franchising -mallilla toimiville Menevä-autoilijoille, jotka tulevat ajamaan Menevän tilausvälityskeskuksen ajoja koko Suomen alueella. Menevä on 100% kotimaisessa omistuksessa oleva, vakaalla rahoituspohjalla toimiva yritys, jonka henkilöstöllä on kymmenien vuosien kokemus taksialalta.  
 


Taksilain muuttuessa avautuu erittäin hyviä mahdollisuuksia olla mukana kehittämässä alan yritystoimintaa ja taksialan tulevaisuutta Suomessa. Me haluamme sinut mukaan rakentamaan menestystä alan murroksessa! 
 

MENEVÄn toiminnan laajentuessa etsimme nyt myyntihenkistä
 


ALUEMESTARIA 
 
Pohjanmaan ja Keski-Suomen alueelle. Tehtävä on vakituinen ja alkaa elo-syyskuussa.
 
Menestyäksesi MENEVÄN aluemestarina tarvitset aikaisempaa työkokemusta itsenäisistä työtehtävistä esimerkiksi myynnin parista. Eduksesi laskemme, jos sinulla on alueesi paikallistuntemusta ja tunnet toimialaa. It-osaamisesi on ajan tasalla ja pystyt kommunikoimaan suomen lisäksi englanniksi.
 
Persoonana olet myyntihenkinen, hoidat tehtävääsi määrätietoisesti ja jämäkästi. Tartut tilanteisiin omatoimisesti, viet asioita eteenpäin ja saat ihmiset luottamaan itseesi. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot, olet vakuuttava ja helposti lähestyttävä. Työskentelet yrittäjähenkisesti ja koet muutokset ja haasteet mahdollisuudeksi.
 
Aluemestarina etsit uusia, mahdollisia MENEVÄ -autoilijoita sekä kontaktoit tulevia ja olemassa olevia asiakkaita. Hoidat myös hallinnollisia tehtäviä, esimerkiksi budjettien laadintaa yhdessä yritysjohdon kanssa.
 
Sinulla on tilaisuus päästä tekemään työtä alalla, jolla tulee tapahtumaan suuria muutoksia. Saat olla mukana voimakkaassa kasvussa ketterässä yrityksessä, jolla on jo vakaa perusta.
 
Jos tämä tehtävä tuntuu juuri sinulle tehdyltä, laita hakemus palkkatoiveineen 22.7.2018 mennessä www.adecco.fi -sivulla. Liitä mukaan suomenkielinen CV ja hakemusteksti, jossa kerrot, miksi juuri sinä olet tehtävään paras valinta. Lisätietoja tehtävästä saat Adeccon HR-konsultilta Susanna Kytöharjulta numerosta +358 40 182 6540.

Asiakkaan tehtävänimike:  Aluemestari


Sijainti:  VAASA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Susanna Kytöharju, +358401826540


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO