Aluekunnossapitotyöntekijä
Fortum

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Työnkuvasi

Haemme 2 työntekijää Loviisan voimalaitoksen Kunnossapitotekniikka-yksikön Aluekunnossapitoon. Tiimiimme vastaa mm. logistiikan, haalausten, nostotöiden ja erikoispuhdistusten laadukkaasta toteuttamisesta voimalaitoksen käytön ja kunnossapidon tarpeisiin.

Haemme nyt 2 työntekijää, joilla on valmiudet kehittyä monipuolisen työkuvan hallitsevaksi ydinvoima-ammattilaiseksi.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä jatkuvasti kehittyvässä organisaatiossa. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja haastamme kehittämään ammattitaitoasi hyvässä tiimissä toimialamme eri osa-alueilla. Tulet työskentelemään yrityksessä, joka haluaa olla alansa edelläkävijä.

 

Odotamme sinulta

Tehtävän menestyksekäs hoito edellyttää kiinnostusta ja halua perehtyä aluekunnossapidon töiden yleiseen hallintaan. Odotamme sinulta kokemusta jostakin aluekunnossapidon toiminnosta ja valmiutta omaksua tiimin muita työtehtäviä. Hyvät yhteistyötaidot, ja hyvä paineensietokyky ovat tärkeitä ominaisuuksia tässä tehtävässä ja työympäristössä toimiessa. Eduksesi luetaan alaan liittyvä koulutus, 2-3 vuoden nosturinkuljettajan kokemus, kyky työskentelyyn korkealla, kohtuullinen englannin kielen taito, trukinkuljettajan pätevyys, tulityökortti ja työturvallisuuskortti. Sinulla on myös vähintään B-ajokortti ja hallitset tietokoneiden yleisimmät käyttöohjelmat.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä lähettämällä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 29.11.2020 mennessä. Mikäli haluat lisätietoja, ota ystävällisesti yhteyttä Heikki Nissinen, +358 10 455 3152, heikki.nissinen@fortum.com. Käsittelemme hakemuksia hakuajan puitteissa, joten olethan aktiivinen ja laitat hakemuksesi heti. Paikat täytetään kuluvan vuoden aikana.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot