(Poistunut julkaisusta)

ALUEKOORDINAATTORI
Terveystalo Julkiset Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Kasvua tukeaksemme Terveystalo Julkiset Palvelut Oy etsii ALUEKOORDINAATTORIA perusterveydenhuollon päivystystiimiin.

Yhdessä kollegoidesi kanssa pääset rakentamaan Suomen terveyspalveluiden tulevaisuutta. Haluamme jokapäiväisen työmme kautta palvella niin asiakkaitamme kuin työntekijöitämme korkeilla laatukriteereillä. Tiimimme on hyvin ketterä ja dynaaminen. Olemme valmiit laittamaan itsemme likoon joka päivä tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Työviikko pitää sisällään suurilta osin lääkäreiden ja asiakkaiden kontaktointia, mikä tarkoittaa paljon puhelintyöskentelyä ja tapaamisia. Saat vastuullesi yksiköitä ja asiakkuuksia, joiden lääkäriresurssin varmistaminen ja lisääminen ovat ensisijaiset tavoitteesi. Huolehdit lääkäreiden työpäivien käytännön järjestelyistä ja toimit henkilökohtaisena yhteyshenkilönä omien yksiköidesi lääkäreille. Olet myös päivittäin yhteydessä asiakkaidemme suuntaan ja vastaat omalta osaltasi laadukkaasta asiakaspalvelusta. Jos sinulla on jo ennestään kokemusta alalta, pääset näyttämään myös kyntesi asiakkuuksien kokonaisvaltaisemmassa hoidossa.

Työ on itsenäistä, kunhan perehdytyksen kautta pääset kiinni alan kiemuroihin. Tukenasi sinulla ovat oman tiimisi kollegat sekä esimiehesi. Rakennamme kokonaisuutta yhdessä samalla toimistolla toimivien eri liiketoiminta-alueiden kanssa. Työporukassa on hyvä ja rento henki ja pidämmekin tärkeänä, että voit olla työpaikalla omana itsenäsi turhia jäykistelemättä.

Edellytämme Sinulta:

  • 1-3 vuotta työkokemusta myynnistä, rekrytoinnista ja/tai resursoinnista
  • tehokkuutta ja organisointikykyä
  • kykyä sietää painetta ja jatkuvasti muuttuvia tilanteita
  • itseohjautuvuutta ja tavoitteellista työotetta
  • myyntihenkisyyttä
  • kokemusta puhelintyöskentelystä

Hakemukset palkkatoiveineen pe 24.1. mennessä osoitteeseen siiri.voutilainen@terveystalo.com. Lisätiedot puhelimitse: Aluepäällikkö Siiri Voutilainen (044 494 2177) ma 13.1. klo 12-16 ja pe 17.1. klo 9-12.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.