(Poistunut julkaisusta)

Aluekoordinaattori
Terveystalo Julkiset palvelut Oy, Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Haemme Terveystalon julkisten palvelujen toimintoon kahta ALUEKOORDINAATTORIA Helsingin toimistolle, perus- ja suun terveydenhuollon tiimeihin.

Kiinnostaisiko sinua työskennellä alati muuttuvalla alalla, jossa omalla tekemiselläsi voit muokata työsi juuri sinun näköiseksesi?

Olemme yhtiönä suuri, mutta lääkäripalveluiden joukkomme on silti erinomaisen kaukana perinteisestä byrokraattisesta ja tunkkaisesta mielikuvasta. Yhdessä kollegoidesi kanssa pääset rakentamaan Suomen terveyspalveluiden tulevaisuutta, jossa haluamme palvella niin asiakkaitamme kuin työntekijöitämme laadullisesti korkealla tasolla, jokapäiväisen työmme kautta.

Tarkemmin työstä:
Työviikko pitää sisällään suurilta osin lääkäreiden rekrytointia, mikä tarkoittaa paljon puhelintyöskentelyä, tapaamisia ja tarjousten tekemistä. Vastaat koko rekrytointiprosessin läpiviennistä aina ensikontaktista työsopimukseen saakka. Monesti lääkäri myös työllistyy vastuullasi olevaan yksikköön ja olet hänen yhteyshenkilönään edelleen työsuhteen alettua. Lääkäreiden asioiden erinomainen hoitaminen on meille sydämen asia, joten olet myös valmis hoitamaan erinäisiä lääkärin työskentelyyn liittyviä asioita hyvällä palveluasenteella.

Omien yksiköidesi lääkäriresurssin varmistaminen ja lisääminen ovat rekrytoinnin ensisijaiset tavoitteesi. Näin vastuullasi olevat yksiköt, niin Terveystalon omat kuin julkisen sektorin, saavat arkensa sujumaan joustavasti. Asiakkaiden osalta hoidat myös erilaisia käytännön asioiden sopimista sekä selvittelyä. Lisäksi tuotat liidejä kollegoillesi niin omassa tiimissäsi kuin muille maantieteellisille ja liiketoiminnallisille alueille, tämä koskee sekä rekrytointia että myyntiä. Maantieteellisesti olemme jakautuneet neljään osaan: etelä, länsi, itä ja pohjoinen. Yhteistyö on tiivistä liiketoimintojen välillä (vastaanotto, päivystys, erikoissairaanhoito, suun terveydenhuolto). Olet siis avainasemassa niin lääkäreiden, yhteistyökumppaneidemme kuin sisäisten toimintojen suuntaan.

Pidät myös huolta nykyisistä sisäisistä ja ulkoisista asiakkaista sekä aktiivisella myyntityöllä etsit uusia toimintamahdollisuuksia kokonaan uusien asiakkuuksien parissa. Työ on itsenäistä, kunhan perehdytyksen kautta pääset kiinni alan erityispiirteisiin. Tukenasi sinulla ovat kokeneet kollegat sekä esimiehesi, joiden kanssa yhteistyössä rakennat kokonaisuutta, kukin oman vastuualueensa kautta. Työporukassa on hyvä ja rento henki ja pidämmekin tärkeänä, että voit esiintyä omana itsenäsi turhia jäykistelemättä.
Tehtävä on kokoaikainen ja voimassa toistaiseksi.

Arvostamme seuraavia seikkoja:
Sinulla on soveltuva koulutus ja ainakin jonkin verran työkokemusta soveltuvista tehtävistä
Myynnin erityiskoulutus tai myyntisuuntautuminen koulutuksessa luetaan eduksi
Olet tehokas ja organisointikykyinen työntekijä
Olet työotteeltasi itseohjautuva ja saavutat asetetut tavoitteet
Olet myyntihenkinen ja periksiantamaton luonne

Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Työ on toistaiseksi voimassa oleva. Lähetä hakemuksesi cv:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian seuraaviin osoitteisiin:

Perusterveydenhuolto – siiri.voutilainen@terveystalo.com

Suun terveydenhuolto – anna-mari.kostamoinen@terveystalo.com

Soittoajat lisätietoja varten:

Aluepäällikkö Anna-Mari Kostamoinen, 040 737 3142 – pe 28.6. klo 10-13 ja ma 1.7. klo 10-14.

Aluepäällikkö Siiri Voutilainen, 044 494 2177 – to 27.6. klo 10-14, pe 28.6. klo 9-15 ja ma 1.7. klo 10-14.

Haku päättyy 17.7.2019