(Poistunut julkaisusta)

Aluekoordinaattori
Sanoma Media Finland / EarlyBird

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

EarlyBird on pieni mutta pippurinen Sanoma Media Finlandiin kuuluva yksikkö rikkomassa jakelun perinteitä ja vastaamassa tulevaisuuden työelämän haasteisiin.

Toimimme tällä hetkellä Keski- ja Länsi-Uudellamaalla ja haemme voimakasta kasvua lähiaikoina.

Yhtenä tavoitteenamme on mm. taata sanomalehtien jakelu seitsemänä päivänä viikossa toiminta-alueillamme.  Sanomalehtien ohella EarlyBirdin varhaisjakelussa jaetaan myös aikakauslehtiä, kirjepostia sekä pienpaketteja. 

EarlyBird etsii yhteistyökumppanikseen tarkkasilmäistä koordinaattoria kesällä 2019 mukaan tuleville alueille kuten Kirkkonummelle ja Lohjalle. Voisitko sinä olla etsimämme teräksinen jakelun ammattilainen mahdollistamassa nopeasti kasvavaa toimintaamme?

EarlyBird aluekoordinaattori tehtävänä on vastata jakelun laadusta, tehokkuudesta ja erilaisista kehitystoimenpiteistä omalla vastuualueellaan toimien yhteystyössä varhaisjakajien kanssa.

Tulevana EarlyBirdinä sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta varhaisjakelusta mutta siitä on selkeää etua. Kokemus esimiestehtävistä ja työn koordinoinnista antaa hyvän pohjan tehtävässä onnistumiselle. Tässä tehtävässä onnistuu parhaiten henkilö, joka ymmärtää jakelun kokonaisuutena tilaus-toimitusketjussa ja kykenee omalla toiminnallaan varmistamaan jakelun sujuvuuden. Hallitsee hermonsa tiukoissakin tilanteissa ja huolehtii asiakaslupauksen toteutumisesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Patrick Helander 040 903 0113 tai patrick.helander@sanoma.com

Lähetä tarjouksesi meille osoitteeseen info@earlybird.sanoma.com  otsikolla aluekoordinaattori. Käsittelemme tarjouksia sitä mukaan, kun niitä saapuu, eli ethän aikaile! Me jo kovasti odotamme uutta EarlyBirdiä riveihimme.

www.earlybird.fi